Hírarchívum - 2021. július

PvE-móddal bővült a Hood: Outlaws and Legends

Egy igazán hiánypótló játékmóddal bővül a Sumo Digital online rabló-pandúr játéka. A State Heist vérszomjas gépi ellenfeleket állít a Hood: Outlaws and Legends tolvajai elé.

Launch traileren a Skydrift Infinity

A hazai gyártású Skydrift Infinity megcélozta a fellegeket, hogy a fergeteges légiparádéjával elcsábítsa az árkádversenyek rajongóit. A Digital Reality játékának megjelenését a launch trailer ünnepli.

PlayStation-játékokat portol majd PC-re a Nixxes

A Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója, Jim Ryan megerősítette egy interjúban, hogy innentől kezdve a holland Nixxes Software a first-party játékaik számítógépes átirataival foglakozik majd.

Marvel's Avengers - Wakanda, jövünk!

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Avengers következő nagyobb ingyenes frissítése, amely Wakandába kalauzolja el a játékosokat a Fekete Párduccal a főszerepben.

Búcsúzik a Forza Motorsport 7

A Turn 10 bejelentette, hogy a Forza Motorsport-sorozat legutóbbi felvonása az életciklusa végéhez ért, így szeptember közepétől nem vásárolhatjuk meg többé a versenyjátékot, és az Xbox Game Pass kínálatából is kikerül az anyag.

Premierdátumot kapott a Hawkeye-sorozat

Napra pontosan kiderült, hogy mikor rajtol el Hawkeye sorozata a Disney Plus kínálatában, amit egy új képpel is megfejeltek a készítők. Eközben Scarlett Johansson beperelte a Disney-t.

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Nem telhet el csütörtök újabb Epic Games Store-ajándékjátékok nélkül! Az ígéreteknek megfelelően ismét két játékra csaphatunk le ingyenesen a digitális áruházon belül.

Bezárja a rendelőt a Dr. Mario World

Hamarosan már nem praktizál többé a Dr. Mario World. Sajnos mivel a játék nem rengette meg a mobilos játékpiacot, ezért a Nintendo a napokban úgy döntött, hogy hamarosan lekapcsolja a szervereket.

Friss gameplay-előzetesen a King's Bounty II

Kevesebb, mint egy hónap választ már csak el minket a King's Bounty II tervezett premierjétől, amiből most egy vadonatúj, a játékmenetet részletesen bemutató videóval rukkolt elő a 1C Entertainment.