Hírarchívum - 2021. július

Deathloop - íme, az elrendelői ajándékok

A Bethesda és az Arkane Lyon egy vadonatúj Deathloop-videóval lepett meg minket, amiből ezúttal nem derül ki sok minden a játékról, cserébe megtudhatjuk, hogy milyen extrákat kapunk az előrendelés, illetve a Deluxe Edition mellé.

Gameplay jelenetekkel tarkított videón a FIFA 22

Egy közel félórás videót kapott az idén októberben érkező FIFA 22, amiben jó pár gameplay pillanat kíséretében mesélnek a készítők a sportjáték újdonságairól, például a HyperMotionről vagy a megújult mesterséges intelligenciáról.

Így nyomozunk majd a Lost Judgmentben

Vadonatúj előzetest hozott a Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio a Yakuza-széria mellékágának, a Judgmentnek a folytatásáról, amiben Takayuki Yagami nyomozói eszköztárát és bevethető praktikáit csodálhatjuk meg közelebbről.

Kétmillió Soul Calibur VI-kópia talált már gazdára

Újabb jelentős mérföldkövet tudhat maga mögött a Bandai Namco Entertainment verekedős sorozatának legutóbbi illesztése, a Soul Calibur VI, hiszen már több mint kétmillió példányt értékesítettek a játékból.

Hét veterán fejlesztő is távozik a Gearboxtól

Összesen hét, a Borderlands 3 fejlesztésében is kulcsszerepet betöltő vezető fejlesztő jelentette be a napokban, hogy távozik a Gearboxtól, és közösen egy új, idáig még be nem jelentett projekten dolgoznak majd a jövőben.

Warcraft III: Reforged - ez állhat a bukás hátterében

A Bloomberg egyik friss jelentése szerint az Activision soha nem tartotta igazán fontosnak a Warcraft III: Reforgedot, ezért a kiadó olyan döntéseket hozott a fejlesztés alatt, amik után garantált volt a silány minőségű végeredmény.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A csütörtöki nap szép lassan összeforr a tudatalattinkban az Epic Games Store ingyenes játékainak a debütálásával, az üzlet pedig tartja a menetrendet ezen a héten is - ezúttal ismét két játékot zsákolhatunk be bérmentve.

Hivatalos: érkezik a Dead Space-remake

Beigazolódtak a pletykák, az Electronic Arts tényleg elkészíti a Dead Space felújított változatát. Az EA Play Live adását megkoronázva egy hátborzongató teaserrel éledt újra Isaac Clarke rémálma.

Bemutatkozott a Battlefield 2042 sandbox módja

A ma esti EA Play Live egyik főattrakciója egyértelműen a Battlefield 2042 volt, a fejlesztők egy friss trailer kíséretében lerántották a leplet az FPS sandbox játékmódjáról, a Portalról.

Jövő héten kezdődik a Knockout City új szezonja

A Velan Studios extrém kidobósjátéka nem tervez lassítani a jövőben sem. Az EA Play Live-on felfedték a készítők, hogy mi is vár ránk a jövő héten startoló második szezonban: irány Holowood, baby!