Hírarchívum - 2021. augusztus

Tartalmas előzetesen az Alapítvány-sorozat

A korábbi teasereket követően a minap megkapta az első teljes előzetesét az Isaac Asimov-féle Alapítvány sorozatfeldolgozása, amely az Apple TV+ kínálatába érkezik majd szeptemberben.

Tovább csúszik a Splitgate rajtja

Pontosabban a végleges verzióé, hiszen a nyílt bétateszt javában zajlik, és egy darabig még futni is fog. A fejlesztőket váratlanul érte a játékosok rohama, most próbálnak megoldást találni a helyzetre.

Már készül az új Ace Combat

Az Ace Combat-sorozat alkotói egy különleges műsorral jelentkeztek a franchise huszonötödik születésnapja apropóján, ennek a végén árulták el, hogy már nagyban dolgoznak a következő játékon.

Tölthető a WarioWare: Get it Together! demója

Nincs már messze az új, kizárólag Nintendo Switchre készült WarioWare-játék megjelenése, aki viszont még vacillál a vásárlás kapcsán, tegyen egy próbát a most megjelent demóval.

Switchre is befutott a Doom Slayers Collection

A tegnapi szivárgást követően már nem okozott nagy meglepetést, de a jegyzőkönyv kedvéért azért álljon itt a hír, hogy Nintendo Switchre is megjelent a Doom Slayers Collection - immár a Doom 64-gyel a fedélzeten.

Szeptemberben landol az AWAY erszényesmókusa

Az AWAY: The Survival Seriesben a természetfilmek és a túlélőjátékok találkoznak. Egy törpe erszényesmókus bőrébe bújva kell megtalálnunk a helyünket az élet körforgásában, miközben egy pusztító katasztrófát is túl kell élnünk.

Rajzfilmek vezetik fel a Sonic Colors: Ultimate-et

Alig több mint két hét van hátra, hogy kezünkbe vegyük a remasterelt Sonic Colorst, a Sega pedig egy kétrészes rajzfilmmel igyekszik meghozni a kedvet hozzá. Az első epizód már nézhető, és felfesti a játék történetének alapjait.

ExeKiller - irány a cyberpunk Vadnyugat

A Nagy Tűzvész után a Föld jelentős része lakhatatlan lett. Ebben a sötét alternatív valóságban az ember csak annyit ér, mint a chip, ami benne van, a mi dolgunk pedig az fejvadászként, hogy ezeket begyűjtsük.

Tizedik évfordulós kiadásban is megjelenik a Skyrim

A The Elder Scrolls V: Skyrim 2011 óta része a köztudatnak, és visszatérő vicc lett, hogy hányféle kiadásban megjelent már. Legalább egy változat, úgy látszik, még maradt benne, mert a tizedik évfordulót is egy új csomag ünnepli majd.

Látványos gameplayt kapott a Black Myth: Wukong

A Nyugati utazás legendájából merítő Black Myth: Wukong újra megmutatta magát, ezúttal tizenkét percen át élvezhetjük. Az új videó arra is jó, hogy illusztrálja, mire képes a játék az Unreal Engine 5-tel és az NVIDIA DLSS-szel.