Hírarchívum - 2021. augusztus

Úgy tűnik, jöhet a Death Stranding folytatása

A főszereplőt alakító Norman Reedus árulta el egy kerekasztal-beszélgetés során, hogy tudomása szerint elkészülhet a Death Stranding második része, amelyről jelenleg is tárgyalnak az illetékesek.

GC 2021: Képeken az Elden Ring

A Gamescomon is képviseltette magát a From Software legújabb játéka, igaz, csak zárt ajtók mögött láthatta azt a sajtó. A publikumnak néhány új screenshot jutott az élménybeszámolók mellé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!

GC 2021: Spine - csapatalapú cyberpunk őrület

A mobilos Shadow Fight-szérián edződött Nekki most valami egészen újba vágja a fejszéjét. A Spine cyberpunk világában implantátumokkal felerősített utcai hősökként számolhatunk le az online ellenfeleinkkel.

Újabb térképpel bővül a Halo 3

Tizennégy év telt el a Halo 3 eredeti megjelenése óta, a The Master Chief Collectionbe épített játék azonban még ma is kap újabb térképeket. A 343 Industries izgalmas újdonságokkal készül a kollekció nyolcadik szezonjára.

GC 2021: Traileren a Shadow Tactics kiegészítője

A Mimimi Games a vadnyugatot elhagyva visszatért Japánba, hogy elkészítse a Shadow Tactics: Blade of the Shogun önálló expanzióját. Az Aiko's Choice decemberben jelenik meg, most pedig kaptunk hozzá egy előzetest is.

GC 2021: Konzolokra tart az Airborne Kingdom

Jó néhány városépítőt láthattunk az elmúlt napokban a Gamescom streamjein, de csak egy akadt köztük, amelyik a fellegek közt játszódik. Az Airborne Kingdom tavaly decemberben jelent meg PC-re, de még idén eltalál konzolokra is.

GC 2021: Halo Infinite - így működik a battle pass

A Halo Infinite online komponense is megkapja a battle pass-rendszerét, ez azonban némileg eltér majd a megszokottaktól. A 343 Industries csapata ugyanis a meccsek során szerzett pontok helyett különféle kihívásokhoz köti a szintlépést.

GC 2021: Next-genesedik az Assetto Corsa

Jövő februárban az új generációs konzolokon is elérhetővé válik az Assetto Corsa Competizione, ezt a Gamescom apropóján jelentették be a készítők. Az előző generációs gépek tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek majd.

Call of Duty: Vanguard - nézzünk bele az alfába!

Javában zajlik a legújabb Call of Duty alfatesztje, amelyhez kizárólag a PlayStation-tulajok férhetnek hozzá. A többiek gameplay-felvételekkel vigasztalódhatnak, lássuk, hogy milyen az új Champion Hill!