Hírarchívum - 2021. augusztus

Íme, a Games with Gold augusztusi felhozatala

Napokon belül átlépünk az őszbe, és így a hónap végének a közeledtével a Microsoft felfedte, hogy milyen játékokat kapnak majd szeptemberben az Xbox Live Gold-előfizetők. Kaszabolásból nem lesz hiány ezúttal!

Szeptemberben érkezik a mobilos Gyűrűk Ura-játék

A napokban jelentette be a Warner Bros. és a NetEase, hogy szeptember végén kerül a digitális boltok polcaira a legújabb stratégiai játékuk, a Gyűrűk Ura világában játszódó The Lord of the Rings: Rise to War.

Negyedórányi gameplay a Deathloop társaságában

Nemrég a brit PlayStation Accessnek volt lehetősége kipróbálni a hamarosan debütáló Deathloopot PlayStation 5-ön, amből most közel 15 percnyi játékmenet-felvételt osztottak meg velünk a YouTube-csatornájukon.

Steamre tart a Crysis Remastered

Egy évvel ezelőtt jelent meg a Crysis felújított verziója, ami PC-n idáig az Epic Games Store exkluzív vendégszeretetét élvezte, azonban hamarosan a Valve digitális áruházában is elérhető lesz az FPS.

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

GC 2021: Ezt hozta az Awesome Indies műsora

Az IGN az Awesome Indiesszel készült az idei Gamescomra, ami, ahogy a neve is elárulja, a független fejlesztésű játékok szerelmeseinek szólt. Közel negyven alkotás jutott a műsorra.

GC 2021: Friss infók a Dying Light 2-ről

A Gamescom virtuális színpadán került bemutatásra a Dying 2 Know-videósorozat harmadik epizódja, melyben a Techland csapata számos újdonságot elárult a Dying Light 2: Stay Human mozgási és harcrendszeréről.

GC 2021: Nézd vissza a Gamescom mai műsorát!

Az Xbox műsorán és a nyitóceremónián már túl vagyunk, de ma este 8 órától újabb adásokkal folytatódik az idei Gamescom. Saját prezentációval készül a Dying Light 2 csapata, érkezik a nagy indie bemutató, és visszatér a Future Games Show is.

GC 2021: Újabb előzetesen a Farming Simulator 22

Örülhetnek a virtuális mezőgazdászok, hiszen a Gamescom apropóján újra megmutatták magukat a Farming Simulator 22 gépszörnyetegei. Novemberben mi is tehetünk velük majd egy-két kört a kukoricásban.

Insurgency: Sandstorm - nemsokára konzolokon is

Beigazolódtak a korábbi pletykák és szivárgások, a New World Interactive szeptember végére tényleg elhozza az Insurgency: Sandstorm konzolokra szabott változatát. Ehhez kaptunk egy beharangozó előzetest is.