Hírarchívum - 2021. augusztus

Gameplay traileren az NHL 22

A minap befutott az NHL 22 első gameplay trailere, és az eddigiek alapján látványos változásokra számíthatnak a jéghoki szerelmesei. Az új rész motort váltott, és az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd.

PC-re is megjelenik a Bravely Default II

Hamarosan véget ér a Bravely Default II exkluzivitása a Nintendo hibrid konzolján, a jövő héten ugyanis PC-re is megjelenik a Square Enix JRPG-je. Az első hetekben akciósan vehetjük meg a játékot.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

Régi ismerősök térnek vissza a Metroid: Dreadben

A Metroid: Dreadben Samus a ZDR bolygóra száll alá, ahol az E.M.M.I. robotokkal is szembe kell néznie – az eddigi kedvcsinálóknak ők voltak a középpontjában. Most kiderült, más veszély is leselkedik Samusra.

GC 2021: Saints Row - bővebben a rebootról

Még épp csak bemutatkozott a Saints Row-sorozat jövőre várható rebootja, de a Volition máris előállt egy videóval, hogy kicsit bővebb betekintést engedjenek a játékba és Santo Ileso városába.

PC-re is ellátogat az új Skate-játék

Az Electronic Arts úgy döntött, hogy eleget ült a Skate-sorozaton, és már össze is rántotta a csapatot, akik a vadonatúj epizódon dolgoznak. Sokat nem tudunk még róla, de azt már igen, hogy PC-re is begurul a gördeszka.

GC 2021: Ismerjük meg a The Last Oricru sztoriját!

„Te is jártál már úgy, hogy egy idegen bolygón ébredtél, miután 350 évre lefagyasztottak?” – teszi fel a kérdést a The Last Oricru kezdetben fogalmatlan főhőse, aki egy véres polgárháború kellős közepén találja magát.

GC 2021: Játékmenet-előzetesen az eFootball

A Konami free-to-play irányba viszi el focis játéksorozatát, amelyet ezentúl a folyamatosan fejlődő eFootballként kell keresnünk. Az új gameplay-előzetes azt mutatja be, mit is tud majd az újrakonfigurált cím.

Egy veterán fejlesztővel szegényebb lett a Bethesda

Jeff Gardiner több mint 15 év közös munka után távozik a Bethesda Game Studiostól, hogy újabb kihívások elé nézzen. Gardiner többek között dolgozott az utóbbi három Fallout-epizódon, a Skyrimen és az Oblivionon is.

GC 2021: Ray tracinggel erősít az új Bright Memory

Vadonatúj trailert villantott magáról a Bright Memory: Infinite, amiben megnézhetjük, hogy hogyan változtatja még szebbé az alapból is igen látványos FPS-t a valós idejű sugárkövetés és az RTX-féle globális megvilágítás.