Hírarchívum - 2021. augusztus

Ma este belenézhetünk a Dead Space-remake-be

Egy közösségi livestreammel jelentkezik ma este az Electronic Arts és a Motive, melynek keretei közt elsőként belenézhetünk majd a Dead Space-remake korai változatába.

Fejlesztői videonaplón a King Arthur: Knight's Tale

A hazai NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatért az Artúr-mondakörhöz. A fejlesztői videonapló-sorozat első részében azt magyarázzák el, miért olyan különleges a szerepjáték és a körökre osztott harcok elegye.

Képeken a Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Ha minden jól megy, már csak néhány hónap választ el minket attól, hogy lássuk, miként sül el Johannes Roberts játékhűnek ígért Resident Evil-adaptációja. Most néhány kép erejéig vethetünk egy pillantást a szereplőkre.

GC 2021: A Vagrus elhagyja az early accesst

A magyar illetőségű Lost Pilgrims Studio egy évvel ezelőtt küldte korai hozzáférésbe sötét fantasy játékát. A munkálatok a végükhöz közelednek, ennek megfelelően pedig az is kiderült, mikor esedékes a Vagrus teljes megjelenése.

GC 2021: Jön a Grow: Song of the Evertree bétája

A Grow: Song of the Evertree új szintre emeli a városépítést, hiszen egész világokat teremthetünk. A Prideful Sloth következő játéka bűbájosnak ígérkezik, amelynek elsődleges célja inkább a kikapcsolódás.

Will Smith is csatlakozott a Fortnite-hoz

Mire jók a rosszfiúk? Arra, hogy beszerezzük őket a Fortnite boltjában – legalábbis a Will Smith alakította Mike Lowrey-t mindenképp. A Fortnite továbbra is képes a legvalószerűtlenebb crossovereket összehozni.

Kiderült, hogy mitől könnyebb az új PS5-modell

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony elkezdte teríteni a PlayStation 5 egy vérfrissített modelljét, amely valamivel könnyebb lett az eredeti gépeknél. Mostanra az is kiderült, hogy ez minek köszönhető.

Véget ért a No More Heroes-sorozat

Múlt pénteken került boltokba No More Heroes-sorozat harmadik számozott epizódja, ezzel párhuzamosan pedig a franchise apukája bejelentette, hogy búcsút vesznek Travis Touchdowntól.

Brit toplista: az élen kezdett az Aliens: Fireteam Elite

Hamar megtört a PlayStation-exkluzívok uralma a brit játékeladási toplistán, a múlt heti dobogósaink ezúttal már nem tudták megcsípni az érmes helyezéseket. Jött viszont az Aliens: Fireteam Elite, és egyből az élen kezdett.

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.