Hírarchívum - 2021. augusztus

Szeptemberben jön a remasterelt Final Fantasy IV

Július végén a beígért hat epizód közül csak az első három Final Fantasy remasterelt kiadása látott napvilágot, a minap azonban bejelentette a Square Enix, hogy már nem kell sokat várnunk a negyedik részre sem.

GC 2021: Újabb kedvcsinálón a Galaxis Őrzői-játék

Talán a Gamescom során huzamosabban is betekinthetünk majd a Marvel's Guardians of the Galaxyba, addig azonban álljon itt a legújabb kedvcsináló, amely a játék egy másik átvezetőjelenetéből ad ízelítőt.

Brit toplista: Tsushima szelleme kiszabadult

A szokásosnál valamivel később, de befutott az aktuális brit játékeladási toplista. A dobogót ezúttal letarolták a PlayStation-exkluzívok, remekül kezdett a Ghost of Tsushima újrázása is.

Fény derült az új Mátrix címére

A Gamescommal párhuzamosan javában zajlik a CinemaCon is, ahol ugyan zárt ajtók mögött, de levetítették az új Mátrix első előzetesét. Ezzel együtt a folytatás végleges címére is fény derült.

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.

GC 2021: Év végén jön konzolokra az xCloud

A Microsoft sosem csinált titkot belőle, hogy a konzolokon is elérhetővé tenné az Xbox Cloud Gaminget, most pedig azt is elárulta, hogy az év végén élesítik majd a szolgáltatást az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők számára.

GC 2021: Ismét mozog a Forza Horizon 5

Nem telhet el Microsoft-műsor Forza Horizon-játék nélkül, és nem volt ez másképp ma este sem. A Playground Games egy több mint nyolcperces játékmenet-felvétellel kedveskedett a rajongóknak a széria soron következő részéből.

GC 2021: State of Decay 2 - hazavár Trumbull Valley

Habár a legtöbben már a State of Decay harmadik részét várják, érdemes lesz visszatérnünk a második epizódhoz is, a Homecoming update ugyanis rengeteg újdonsággal várja a túlélőket.

GC 2021: Launch trailert kapott a Psychonauts 2

Tizenhat év után holnap végre megjelenik a Psychonauts folytatása, ami természetesen nem hiányozhatott a Microsoft ma esti műsorából sem. A Double Fine a játék utolsó előzetesét hozta el a rendezvényre.

GC 2021: Bemutatkozott a Wasteland 3 új DLC-je

Nem végeztünk még a Wasteland 3 nukleáris pusztáival, ősszel új kiegészítővel bővül tovább a történet. Ezúttal a Cheyenne-hegy alá vezet az utunk, ahol egy katasztrófát megakadályozandó egy nem mindennapi szektát is meg kell állítanunk.