Hírarchívum - 2021. augusztus

GC 2021: Rövid ízelítő az Age of Empires IV-hez

A tegnapi történelmi különkiadás után egy klasszikus értelemben vett kedvcsinálót is kapott az Age of Empires IV a Gamescom apropóján. Ez a ruszok népére és a Német-római Birodalomra fókuszál.

GC 2021: Szeptemberben nyílt bétázik a New World

Az Amazon Game Studios többször elcsúsztatott projektje, a New World is jelen volt az idei Gamescom nyitóműsorában, ahol nem csak egy új trailert kaptunk a játékról, de kiderült, hogy a megjelenés előtt bárki kipróbálhatja majd az MMORPG-t.

GC 2021: Park Beyond - építsünk vidámparkot!

A Bandai Namco és a Limbic Entertainment összefogott, hogy egy új vidámparképítő menedzsmentjátékkal örvendeztessék meg a zsáner szerelmeseit. Az első előzetes alapján hosszú pórázra ereszthetjük majd a kreativitásunkat.

GC 2021: Dátumot kapott a Horizon: Forbidden West

Beigazolódtak a találgatások, az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Horizon: Forbidden West, cserébe azonban már egy napra pontos premierdátummal tudtak szolgálni a fejlesztők.

GC 2021: Sztorielőzetesen a Far Cry 6

Antón Castillónak nagy elképzelései vannak Yara szigetállamával, ám az uralma ellen lázadó, szedett-vedett harcosok nem fogják tétlenül nézni, mire készül – erről szól a friss sztorielőzetes.

GC 2021: Közeleg a Jurassic World Evolution 2

A Gamescom nyitóceremóniáján új előzetest, vele együtt pedig fix premierdátumot kapott a Jurassic World Evolution 2. Idén novemberben már meg is építhetjük álmaink dinoszauruszos állatkertjét.

GC 2021: Akció közben az új LEGO Star Wars

Hosszabb pihenő után jövő tavasszal újabb LEGO-játékkal jelentkezik majd a Warner, amiről most egy új trailert is hozott magával a Gamescom nyitóműsorára. Az erő határozottan a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagával van!

GC 2021: Gameplay traileren a The Outlast Trials

Hosszú szünetet követően ismét hallatott magáról az Outlast-sorozat legújabb fejezete, az egyedül és csapatokban is játszható The Outlast Trials. Ezúttal egy gameplay előzetesnek örülhetünk.

GC 2021: Mozgás közben a Call of Duty: Vanguard

Természetesen az új Call of Duty-epizód is jelen volt a ma esti gamescomos nyitóbulin, aminek az egyik Sztálingrádban játszódó küldetéséről leshettünk meg egy meglehetősen tartalmas játékmenet-felvételt.

GC 2021: Pontos dátumot kapott a Halo Infinite

A Halo Infinite aktívan részt vett a nyár videojátékos műsorain, de a Gamescom nyitóestjéig kellett várnunk, hogy a 343 Industries és a Microsoft leleplezze a megjelenés pontos napját.