Hírarchívum - 2021. augusztus

GC 2021: Mire készül a Microsoft Flight Simulator?

Az idei konzolos premier csak a kezdet volt, számos újdonság készül még a Microsoft Flight Simulator hangárjaiban. Érkezik az új World Update, sok érdekes repülő, illetve egy versenymód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a barátainkkal.

GC 2021: Új traileren a Dying Light 2: Stay Human

Erősen indította a ma esti műsorát Microsoft, hiszen a Techlanddel kollaborálva egy vadonatúj előzetest hoztak a Dying Light 2: Stay Humanről. A videóban ezúttal a játéktérként szolgáló város, Villedor kapta a főszerepet.

GC 2021: Itt nézd vissza a Microsoft műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi az idei Gamescom, azonban előtte még a Microsoft egy saját, 90 perces előadással jelentkezik. Nagy bejelentések elvileg nem lesznek, helyette a korábban már leleplezett játékok kapják a figyelmet.

GC 2021: Ray tracinggel erősít a Dying Light 2

Hamarosan újra belenézhetünk a Dying Light 2: Stay Human játékmenetébe, viszont azelőtt még egy újabb videóval kedveskedett a Techland, amiben megmutatják, hogy hogyan kamatoztatja majd a játék a ray tracing technológiát.

GC 2021: Dátumot kapott a Destiny 2 új kiegészítője

Ma este egy livestream kíséretében leplezte le a Bungie a Destiny 2 következő expanziója, a The Witch Queen újdonságait, valamint megjelenési dátumát. Emellett pedig a cég a harmincadik szülinapjáról sem feledkezett meg.

Decemberben érkezik a SpellForce III: Reforced

A THQ Nordic és a Grimlore Games a minap bejelentették, hogy idén decemberben végre konzolokra is ellátogat a SpellForce III, aminek az új változatára a PC-tulajok ingyenesen frissíthetnek majd, amennyiben rendelkeznek az eredeti játékkal.

Így kezdődik a Life is Strange: True Colors

Nagyon közel vagyunk már a Life is Strange: True Colors megjelenéséhez, aminek következtében egyre több felvétel érkezik a játékból. Amennyiben nem féltek a spoilerektől, most a játék első 15 percébe nézhettek bele az IGN jóvoltából.

Íme, az első képek a netflixes Cowboy Bebopból

Befutottak az első fotók a Netflix gondozásában készülő Cowboy Bebop-sorozatból, amiken lencsevégre kapták az ikonikus anime főhőseit, valamint azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor rajtol el az élőszereplős adaptáció.

GC 2021: Indul a Gamescom, íme, a menetrend!

Noha idén is csak digitálisan, de megrendezésre kerül a Gamescom, amely egy sor betéteseménnyel, bejelentéssel és látnivalóval várja a játékosokat. A Gamekapocs igyekszik mindenről beszámolni, lássuk a menetrendet!

Konzolokra tarthat a Crusader Kings III

Lassan már egy éve, hogy a Paradox piacra dobta a Crusader Kings III-at, s könnyen meglehet, hogy a stúdió egy igazi különlegességgel készül az évfordulóra. Az előjelek szerint konzolos átiratot kaphat a stratégiai játék.