Hírarchívum - 2022. január

Csúszik a switches Life is Strange-kollekció

A Life is Strange hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy a Life is Strange: Remastered Collection Nintendo Switch-változata sajnos késni fog. A halasztás a többi platformot nem érinti.

Megvan, mikor jön a Witchfire korai változata

A The Astronauts a múlt heti ígéretét tartva végre konkrétumokkal is szolgált a közel öt éve fejlesztett Witchfire kapcsán, így végre kiderült, mikor is jelenik meg a játék korai hozzáférésű változata.

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a GRID Legends

Friss előzetest kapott a Codemasters legújabb versenyjátéka, a GRID Legends. A valódi színészeket alkalmazó sztorimódból korábban már láthattunk ízelítőt, most azonban közelebbről is bemutatkozik Ncuti Gatwa karaktere, Valentin Manzi.

Áprilisban érkezik az új LEGO Star Wars

Egy fantasztikus új gameplay-előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Már csak néhány hónapot kell várnunk arra, hogy felfedezhessük a teljes messzi-messzi galaxist.

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Óraműpontossággal élesedett az Epic Games Store következő ajándéka. Ezen a héten egy különös sci-fi világban oldhatjuk meg az elénk tárt fizikai puzzle-feladványokat, a jövő héten pedig mechpáncélt ölthetünk majd magunkra.

Battlefield 2042 - újabb hibajavítás érkezett

A DICE lassan, de biztosan igyekszik kikupálni a Battlefield 2042 temérdek hibáját. A legújabb patch az ígéretek szerint számos technikai hibát orvosol, és már úton van a sokak által hiányolt scoreboard is.

Már mi is fejleszthetünk játékot Playdate-re

Noha a tekerős kézikonzol megjelenésére még várnunk kell egy keveset, az önjelölt játékkészítők máris munkának láthatnak a Playdate Pulp fejlesztői környezetében. A webböngészős eszköztár mindenki számára ingyenesen elérhető.

Friss előzetesen a Shenmue-anime

Hamarosan megérkezik az Adult Swim és a Crunchy Roll animációs Shenmue-sorozata. A 13 részes évad most egy angol és egy japán nyelvű előzetessel készíti a rajongókat a premierre.

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.

Sony: az MS-nek tartania kell a megállapodásokat

A Sony sajtóosztálya közleményt adott ki azután, hogy kiderült, a Microsoft közel 70 milliárd dollárért felvásárolja az Activision Blizzardot. A megállapodás a japán cég részvényeire is kihatott, és bizony a PlayStation-ágazat jövőjét is befolyásolhatja.