Hírarchívum - 2022. január

Ősszel érkezhet a Tőrbe ejtve folytatása

Lapértesülések szerint az év utolsó negyedében, valamikor ősszel érkezhet a Tőrbe ejtve folytatása, amely az előzetes fesztiválturnét követően egyből a Netflix kínálatában debütál.

A Majora's Mask is Switch Online-játék lesz

Reméljük, hogy már javában nyúzzátok a Banjo-Kazooie-t, mert hamarosan újabb játékkal bővül a Nintendo Switch Online drágább előfizetési csomagja: a The Legend Of Zelda: Majora’s Mask is a felhozatal része lesz.

Az idei évet is kihagyja az új Mission Impossible

Egy koronavírus nélküli világban a hetedik Mission Impossible-filmet már tavaly nyáron láthattuk volna, ehhez képest most arról kell beszámolnunk, hogy az idei évet is kihagyja a folytatás.

Felsorakozik a Horizon szinkrongárdája

Újabb kedvcsináló érkezett a Horizon: Forbidden West kapcsán, amelyben a játék karaktereit játszó színészek kapták a főszerepet. A már visszatérő arcok mellett bemutatkoznak az újoncok is.

Megvan, mikor érkezhet meg hozzánk az HBO Max

Az Amerikában és több európai országban is jelen lévő HBO Max térségünkbe érkezése idénre van ütemezve, de pontos dátumot eddig nem társíthattunk hozzá. Egy idő előtt élesedett weboldal viszont lelőhette az időpontot.

Humankind - beköszön az Endless-sorozat

Az Amplitude Studios úgy döntött, hogy egy ingyenes, hivatalos mod keretében egyesíti a Humankindot az Endless-játékokkal. Ezen keresztül egy kis science fictionös csavart kaphat az emberiség evolúciója.

New World - a február a javítások hónapja lesz

A New Worldből még mindig nem sikerült kigyomlálni minden hibát, ezért a fejlesztők a következő hónapban nem az új tartalmakkal, hanem a javításokkal lesznek elfoglalva – tudjuk meg egyebek mellett a friss helyzetjelentésből.

Dátumot kapott a felújított Elasto Mania

A magyar fejlesztésű Elasto Maniát nemigen kell bemutatni azoknak, akik a 2000-es évek elején koptatták a padot az iskolai számtech órákon. De hogy vadonatúj közönség is megismerhesse, hamarosan érkezik a felújított kiadása.

Ghostrunner - csúszik a Helre koncentráló DLC

A Ghostrunner következő kiegészítőjében néhány küldetés erejéig az alapjáték egyik gonoszának, Helnek a bőrébe bújhatunk majd. Erre azonban még várnunk kell, ugyanis mégsem jelenik meg a jövő héten.

Márciusban jelenik meg a Syberia: The World Before

A Syberia-sorozat új része eredetileg tavaly decemberre volt beidőzítve, de az utolsó pillanatban a Microids és a Koalabs még kért egy kis időt a játék befejezésére. Most megvan az új megjelenési dátum.