Hírarchívum - 2022. november

Mégsem kap New Game Plus módot az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed: Valhalla támogatása decemberben véget ér, a korábban beígért New Game Plus módot viszont mégsem kapják meg a játékosok.

Megérkezett az új Pixar-film első teasere

Elemental címmel érkezik majd a mozikba a Pixar következő animációs filmje, amelyhez most már egy teaser trailert is tudunk mutatni.

A Fallout: New Vegas rendezője szívesen dolgozna a Fallout új részén

A Fallout: New Vegas rendezője, Josh Sawyer nyitott arra, hogy újra dolgozzon a sorozaton. Szerinte az ideális helyszín Kalifornia lenne.

A God of War: Ragnarök szívbemarkolóan tiszteleg az elhunyt fejlesztő előtt

A SIE Santa Monica Studio egy igazán szívmelengető easter egget hagyott hátra a God of War: Ragnarök készítése közben elhunyt fejlesztőjének.

A PETA új játékmódot szeretne a God of War: Ragnarökhöz

A PETA azt szeretné, ha a SIE Santa Monica Studio egy új játékmóddal egészítené ki a God of War: Ragnarököt, amiben nem szerepel állatok elleni erőszak.

Jelentős változások elé néz az Overwatch 2

Jared Neuss, a játék új vezető producere egy posztjában kijelentette, hogy a fejlesztők nem elégedettek, ezért több ponton is igyekeznek javítani az Overwatch 2-n.

Az ingyenes Call of Duty: Warzone 2.0 kizárja a játékosait

Az egyébként ingyenes Warzone 2.0 egy hiba miatt kizárja a játékosokat, és arra kéri őket, hogy vásárolják meg a Call of Duty: Modern Warfare II-t.

Számos bug fogadja a Pokémon Scarlet & Violet első játékosait

Ahogy elérkezett november 18., a Pokémon-rajongók kipróbálhatták a Scarlet & Violet első kiadását, azonban a tapasztalatok nem voltak szívderítők.

Újabb platformokat hódít meg a Risen

A THQ Nordic bejelentette, hogy hamarosan újabb platformokon teszi tiszteletét a Risen-sorozat első része.

Bennfentes kereskedelem gyanújával tartóztatták le a Sonic atyját

Yuji Naka rövid, ám annál tartalmasabb időt töltött el a Square Enixnél: összehozott egy rettenetes játékot, és a gyanú szerint törvénysértő módon vásárolt be az egyik partnercég részvényeiből.