Hírarchívum - 2022. november

Avatar: A víz útja - jöhet még egy előzetes?

Elindult a jegyelővétel, már lefoglalhatjátok a helyeteket az Avatar régóta várt folytatására! A készítők egy új előzetest is betáraztak erre az alkalomra.

Itt nézheted vissza az Evil West livestreamünket!

Megjelent az Evil West, ennél jobb ok pedig nem is kell arra, hogy összeüljünk egy kis közös játékra. Mivel túl régen tartottunk élő közvetítést, most ezt az adósságunkat is törlesztjük.

A Microsoft állítólag megígérte a Sonynak, hogy tíz évig PlayStationön is elérhető marad a Call of Duty

Miközben a különböző versenyhatóságok jó alaposan megvizsgálják az Activision Blizzard felvásárlásának hátterét, a Microsoft a háttérben újabb ajánlatot tett a Sonynak.

Harrison Fordot is megfiatalítják az Indiana Jones 5 kedvéért

Az Empire magazin jóvoltából újabb képeket kaptunk az Indiana Jones ötödik részéből, egyúttal megtudtuk: Harrison Fordot is megfiatalítják majd az új film nyitójelenetére.

Tovább szivárog a Crash Bandicoot mellékága

Régóta pletykálják, hogy multiplayer mellékágat kaphat a Crash Bandicoot, méghozzá egy brawler formájában, amelyben a franchise közkedvelt karakterei kapják a főszerepet. Íme, egy újabb bizonyíték a létezésére!

A Pokémon: Scarlet & Violet kapta a legalacsonyabb Metacritic-értékelést

A Pokémon-játékok közül a Scarlet & Violet érte el az eddigi legalacsonyabb pontszámot az oldalon: korábban egyik sem végzett 80 pont alatt.

Superliminal - az újgenerációs konzolokon is játszhatsz a perspektívákkal

A Superliminal felejthetetlen világa elérhető most már PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra is.

Újabb Call of Duty: Warzone 2.0-bug van terítéken

Új hibát fedeztek fel a Warzone 2.0 játékosai: ezúttal láthatatlaná váló ellenfelekről számoltak be.

Visszatérnek a Steamre a Ubisoft játékai

A Ubisoft PC-s játékai jövő hónaptól újból megtalálhatóak lesznek a Steamen. Kezdésnek három ismert névvel térnek vissza, többek között az Assassin's Creed: Valhallával.

A Sony egy PlayStation 5-öt költöztet a Honda elektromos autóiba

A Sony és a Honda együttműködése a hosszú, unalmas utakat kívánja megszüntetni azzal, hogy egy PlayStation 5 konzolt telepít az új elektromos autókba.