Hírarchívum - 2022. november

Wild Hearts - mindent a Karakuri-rendszerről

Új videósorozatot indítottak a Wild Hearts készítői, amely a játék alaposabb bemutatását szolgálja. Az első epizódban a Karakuri-mechanikáról lesz szó.

Konzolokra is megjelenik a Company of Heroes 3?

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, de a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta a portokat.

Frissítve: Hamarosan a Battlefield 2042 is bekerül a Game Pass kínálatába

Néhány héten belül kezdetét veszi a Battlefield 2042 harmadik szezonja, ezzel együtt pedig a játék bekerül az EA Play és így az Xbox Game Pass Ultimate kínálatába.

A Star Wars: Squadrons lesz az Epic Games Store jövő heti ajándéka

Ezen a héten sem hagyott ajándékok nélkül minket az Epic Games Store, jövő hétre pedig egy kifejezetten nagy címet tárazott be a cég.

Concept artokon a Splinter Cell remake-je

Tegnap ünnepelte a Splinter Cell-sorozat a huszadik születésnapját - naná, hogy a Ubisoft a remake-hez is betárazott némi látnivalót!

Lássuk, milyen újdonságokat hozott az év végi PC Gaming Show!

Rendhagyó módon idén két PC Gaming Show-t is tartottak, a jövő évi játékkínálatot bemutató műsorra pedig tegnap került sor. Szokásunkhoz híven összefoglaltuk a lényeget belőle.

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

Így fog futni a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion konzolokon

Következő hónapban jelenik meg a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, most pedig kiderült, hogy milyen grafikai teljesítménnyel fog futni az előző és jelenlegi generációs konzolokon.

A Gearboxhoz vándorol a Saints Row fejlesztőcsapata

Az Embracer Group bejelentése szerint a Volition stúdió fejlesztői a Gearbox Software alatt tevékenykednek majd a jövőben.

Nier Replicant témájú skint villantott a Rainbow Six: Siege

Folyamatosan bővül a Rainbow Six: Siege, a Ubisoft legnépszerűbb lövöldéje. Most épp a Nier Replicant játékkal crossoverezik egyet.