Hírarchívum - 2022. május

Folytatódik a Star Wars: Visions

Úgy tűnik, bejött a Lucasfilm számítása az antológiasorozattal, a Star Wars Celebrationön megejtett bejelentés szerint jövő tavasszal ugyanis egy újabb évadot nézhetünk meg belőle.

Ősszel jön a Star Wars: The Bad Batch második évada, itt az első előzetes

Vasárnapra is jutott hír a Star Wars Celebrationön, levetítették ugyanis a Star Wars: The Bad Batch második évadának előzetesét, amelyből kiderült, hogy ősszel számíthatunk a folytatásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a júniusra, szóval borítékolható, hogy nem sok látványos megjelenésre számíthatunk majd az elkövetkező időszakban. Azért nézzük meg, miből élünk mostanában!

Így nézett volna ki a Daybreak Marvel MMORPG-je

A napokban derült ki, hogy a DC Universe Online-t tető alá hozó Daybreak végül mégsem tehet próbát a rivális képregényuniverzummal. Az egyik dizájner azonban megosztott egy csokor képet a lelőtt játékról.

Nagy videojáték-megőrző projektbe kezd az Embracer Group

Az Embracer Group Svédországban létrehozott egy videojáték-archívumot, amelynek célja, hogy a lehető legtöbb játékot és konzolt tudja a magáénak – azt pedig idővel az érdeklődők és kutatók rendelkezésére bocsássa.

Úton az OlliOlli World első kiegészítője

A Roll7 és a Private Division új irányba vitte az OlliOlli-franchise-t az idei epizóddal, azzal azonban még nem végeztek. Két kiegészítőt terveznek hozzá, amelyek közül az első heteken belül érkezik.

Kisgyerekeknek szánják a Young Jedi Adventurest

A Star Wars Celebration tegnapi paneljein a Young Jedi Adventures is bemutatkozott. Az animációs sorozat a legkisebbeket célozza, hogy a fiatal jedik kalandjain keresztül univerzális értékekről is tanuljanak.

Megtudtuk, miről fog szólni a Tales of the Jedi

A Star Wars-univerzum következő animációs antológiája a Tales of the Jedi lesz, amely a hat epizódja alatt a franchise két karakterének történetére fog koncentrálni.

Ahsoka - nem Sabine Wren az egyetlen, aki visszatér a Lázadókból

A Star Wars Celebration tegnapi, utolsó előtti napja sem telt eseménytelenül. Az Ahsoka-sorozattal kapcsolatban például megtudtuk, hogy nem Sabine Wren lesz az egyetlen vendég a Lázadókból.

Tizenkét perc a Metal: Hellsingerrel

Metál zenére aprítjuk a démonokat a Metal: Hellsingerben. Hogy miként is működik ez a pokoli ritmusjáték, jól láthatjuk a tizenkét perces gameplayen, amihez az Arch Enemy énekesének, Alissa White-Gluznak hangja a kíséret.