Hírarchívum - 2022. június

A Game Passbe tart a Total War: Three Kingdoms is

Noha a Microsoft még mindig nem fedte fel a Game Pass következő hullámban érkező játékait, szép egyesével azért szállingóznak a hírek a kínálat felől.

Elstartolt a Redout II, lássuk az utolsó kedvcsinálót!

Iszonyatos sebességgel hagyta el a neonban úszó boxutcát a Redout II, de mielőtt ti is csatlakoznátok a versenyhez, csekkoljátok le a játék launch trailerét!

A Supraland az Epic Games Store legújabb ajándéka

Rengeteg kaland és furcsa fejtörő vár ránk a hátsó kertben. Az Epic Games Store ezen a héten a Supraland című puzzle-kalandjátékot kínálja - szerezzétek be, amíg lehet!

Tengeralatti pályával erősít a Valorant

A jövő héten rajtol el a Valorant legújabb szezonja, amely egy szemrevaló új térképet is hoz magával. A Pearl nevezetű portugál város érdekessége, hogy az egész helyszín egy mélytengeri burában fekszik.

Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!

Készül a Dragon's Dogma II

Tíz év várakozás után a Capcom végre bejelentette: folytatást kap a Dragon's Dogma. A játékot az első rész direktora, Hideaki Itsuno leplezte le némi múltba tekintést követően.

Bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake folytatása

Hosszas várakozást követően végre bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake második nagy felvonása, a Final Fantasy VII Rebirth. Már azt is tudjuk, hogy mikor folytathatjuk Cloud legendás kalandját.

Indul a Call of Duty: Vanguard és Warzone negyedik szezonja

A jövő héten érkezik a Call of Duty: Warzone és Vanguard negyedik szezonja, a Mercenaries of Fortune. Ennek megfelelően megérkezett a legfrissebb roadmap és persze egy látványos kedvcsinálót is kaptunk.

Overwatch 2 - negyvenperces háttéranyaggal jelentkezett a Blizzard

Az Overwatch 2 végre mindenki számára hozzáférhetővé válik októbertől, tudtuk meg a napokban a Blizzardtól. A fejlesztők többek akkor még nem árulták el, minden más tudnivalót egy külön műsorra tartogattak.

SGF 2022: Idén is kapnak demóáradatot az xboxosok

Geoff Keighley Summer Gaming Festje és az ID@Xbox idén is összefog, hogy megjelenés előtt álló, izgalmasnak ígérkező játékok demóit juttassák el az xboxos közösséghez.