Hírarchívum - 2022. június

Eltűnt, majd visszatért a Steamre a Ready or Not

Akik a napokban keresték a SWAT-osok életébe betekintést nyújtó Ready or Notot a Steamen, hiába tették, az FPS ugyanis felszívódott az áruházból. Ma már visszakerült, a fejlesztők pedig magyarázatot is adtak a jelenségre.

Diablo: Immortal - 24 millió dollárt keresett az első két hétben

Nem tett rossz lóra a Blizzard a Diablo: Immortallal, legalábbis ami a bevételeket illeti. Két hete érhető el az alapvetően free-to-play cím, és a játékosok szívesen költenek a játék boltjában.

Megkeződött az Ikonei Island: An Earthlock Adventure bétatesztje

Az Animal Crossing és a Stardew Valley ihlette az Ikonei Islandet, amelyben egy csodákkal és veszélyekkel teli, mesés szigetet fedezhetünk fel. A lábunkat már most betehetjük oda egy kéthetes béta erejéig.

A Pokémon Snap a Nintendo Switch Online következő klasszikusa

Több mint húsz éve már, hogy Todd Snap különleges küldetésre vállalkozott Oak professzor felkérésére. Fényképezőgépével felszerelve a Pokémon-sziget felfedezésére indult, hogy megfigyelje a vadon élő zsebszörnyecskéket.

A kétmillió játékos is megvan a V Risingnak

A Stunlock Studios, úgy látszik, olyan piacra talált, ahol nagyon kiéhezett vevők vannak. Mióta megjelent a V Rising, egyre csak gyűjti a játékosokat, és már a kétmilliomodik vámpírt köszöntheti soraiban.

A háború miatt csúszik a The Quarry online multiplayer módja

Habár a The Quarry már megjelent, a fejlesztők azt már előre bejelentették, hogy az online multiplayer módra még várnunk kell egy keveset. Most az is kiderült, hogy miért.

Visszatért a Lollipop Chainsaw - bármit is jelentsen ez

A jelek szerint új kiadónál kötött ki a Lollipop Chainsaw, a cég vezetője pedig be is jelentette, hogy a cím "visszatért". Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez mit jelent valójában.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

Codename Vitriol - nagyszabású RPG készül az 11 bit studios szárnyai alatt

A teljes leleplezésre még várni kell, egy gyors teaser erejéig azonban már megvillant a Codename Vitriol, amely egy nagyszabású szerepjáték lesz, és az 11 bit studios kiadásában fog megjelenni.

Trónok harca - újabb sorozat folytathatja Jon Snow történetét

Lapértesülések szerint egy újabb Trónok harca-sorozat előkészületeit kezdte meg az HBO, amely Jon Snow történetét folytatná - természetesen Kit Haringtonnal a főszerepben.