Hírarchívum - 2023. október

Februárban érkezik a Star Wars: Dark Forces Remaster

Az 1995-ös Star Wars: Dark Forces jövő februárban kap komplett remastert a Nightdive Studios gondozásában - már a napra pontos dátumunk is megvan.

Valósághűbb időjárással és vízzel vértezik fel a Grand Theft Auto VI-ot?

Annak ellenére, hogy a Rockstar hivatalosan is megerősítette a játék létezését, sok mindent még nem tudunk a GTA VI-ról. A legfrissebb pletykák szerint a sikervárományos technológiai oldalával nem lesz gond.

Mobilokra költözik a Dynasty Warriors

A Nexon és a Koei Tecmo bejelentette, hogy még ezen a télen megérkezik a Dynasty Warriors M mobilokra, amely a széria kilencedik részén alapul majd. Az biztos, hogy a tartalom miatt nem kell aggódnunk.

Diablo IV - valódi emberi vérrel hűtött PC-t villantott a Blizzard

Érdekes promóciót indított a Blizzard: a játékosoknak vért kell adniuk a való életben a nyereményjáték feloldásához és az ingame javak megszerzéséhez. A fődíj egy olyan PC lesz, melynek hűtéséhez igazi vért használnak.

Vadiúj részletek a multiplayerre kihegyezett Far Cry-ról

Lapértesülések szerint egy második Far Cry-játék is készül a Ubisoft berkeiben, amit teljes egészében a többjátékos módra hegyeznek ki. A kimenekítős mókára kihegyezett anyag még a Far Cry 7 előtt megjelenhet.

Jövő áprilisban startol el a Fallout TV-sorozat

Az Amazon Prime végre leleplezte a népszerű RPG-sorozat alapján készülő élőszereplős TV-sorozat dátumát. Az első epizód beszédes "The End" címen fut, de ugye minden vég egy új kezdet is.

Új dimenziókba vezet a Stellaris következő expanziója

Hamarosan extradimenzionális féregjáratok nyílnak a Stellaris univerzumában - ugyan, mi csúszhatna félre? Az Astral Planes névre keresztelt bővítményben a létezés eddig sosem látott síkjait fedezhetik fel a kalandvágyó stratégák.

Egy órányi gameplay érkezett a Like a Dragon: Infinite Wealthről

Idén sem maradunk Yakuza-utód nélkül, ám a Sega most a jövő januárban érkező Like a Dragon: Infinite Wealthet demózta hosszabban. Két hősünk is lesz, akik nem ijednek meg egy kis tengerparti csetepatétól.

Mary Jane magyarul szólal meg a Marvel's Spider-Man 2-ben

Hányan szúrtátok ki azt az érdekességet, ami vagy mosolyt csalhat a magyar játékosok arcára, vagy a szemöldök felvonására késztetheti őkett? Ellőjük a poént: Mary Jane nem túl acélos magyarsággal ugyan, de kishazánk nyelvén szólal meg a Spider-Man 2-ben.

Egymillió példány talált gazdára a The Lords of the Fallenből

A CI Games örömmel jelentette be, hogy mindössze tíz nap kellett ahhoz a megjelenés után, hogy egymillió kópia találjon gazdára a The Lords of the Fallenből. Az akció-RPG tehát sikeres, a műfaj szárnyal.