Hírarchívum - 2023. december

Friss képeken a Warhammer 40,000: Space Marine II

Sajnos még egy darabig várnunk kell Captain Titus visszatérésére, a Focus Entertainment azonban némi kárpótlásként megosztott velünk néhány látványos képet a játékból.

A Sony adaptív nehézségi szintekkel kísérletezne a játékaiban

Habár nem ismeretlenek számunkra azok a játékok, amelyek valamelyest a játékosok ügyességéhez alkalmazkodnak, a Sony új szabadalma az eddigieknél jóval határozottabban helyezné elő az efféle rendszereket.

NPC-cserét hoz a Sea of Stars következő frissítése

A nagysikerű körökre osztott RPG, a Sea of Stars egy apró változtatást eszközöl következő frissítésében, melyben a Mirth szigetén lakó NPC-k egyike eltűnik. Nem kell aggódni, kapunk helyette mást.

Squid Game-játék érkezik Netflixre

A Squid Game-sorozat hatalmas népszerűségnek örvendett és a valóságshowműsoroknak görbetükröt állító alkotásból készült tényleges valóságshow is - mind a Netlfix, mind youtuberek jóvoltából -, most viszont már a videójáték-adaptáció van soron.

HWSW: Beköszöntött a PC-s processzorok új korszaka az Intelnél

Az előzetes menetrendnek megfelelően megérkeztek az Intel új generációs, kliensgépekbe szánt processzorai, a Meteor Lake kódnevet viselő Core Ultrák, melyek a processzorgyártó legnagyobb architekturális újdonságait hozzák el a piacra - írja a HWSW.

A Blood Bowl 3 pályáin már az élőhalottak is sportolhatnak!

A Blood Bowl 3 eszeveszett bajnokságai most még őrültebbek lesznek: elrajtolt a harmadik szezon, ami egy egész csapatnyi élőhalottat hoz el nekünk a focipálya gyepére.

A Poppy Playtime még idén decemberben megkapja a konzolos verzióit

A horror-kalandjáték ezúttal nem csak PC-n mutathatja meg, hogy mennyire tudja beparáztatni a játékosait: a Poppy Playtime még idén decemberben megkapja a konzolos változatait.

Januári dátumot kapott a One Punch Man: World

Júliusban bejelentették a One Punch Man: World című népszerű anime-sorozatból készült adaptációt, azonban egészen mostanáig nem kapott megjelenési dátumot.

James Gunn - újabb "betekintést" nyertünk a Superman: Legacy kulisszái mögé

A DC Studios fejese igencsak humoros kedvében volt: rengeteg rajongó kért tőle betekintést a Superman: Legacy kulisszái mögé. Hát, most megkapták!

Előrébb hozták egy nappal az Echo debütálási dátumát

A Marvel Echo című sorozata 2024 elején debütál a Disney+ és a Hulu streamingszolgáltatók katalógusában: a legújabb előzetesből azonban kiderült, hogy egy nappal korábban érkezik az alkotás.