Hírarchívum - 2023. december

Bűnösnek találták Jonathan Majorst, a Marvel egyből ejtette a színészt

Miután a testi sértéssel és zaklatással vádolt színészt a bíróság bűnösnek találta, a Marvel Studios egyből beszüntette a színésszel való munkát. Még az ötödik Avengers-filmből is törölték az általa alakított karakter nevét.

Nemsokára új fegyvert kaphatunk a Valorantban?

A Riot Games kompetitív shooterébe lehetséges, hogy érkezik egy új fegyver, ami az első ilyesjellegű újítás lenne, mióta megjelent a játék 2020-ban. Sőt, az Outlaw névre keresztelt halálosztó hamarabb jöhet, mint gondolnánk.

Ezekre számíthatunk 2024-ben a WoW-tól és WoW Classic-tól

Nem kell aggódni, jövőre sem maradunk WoW-tartalom nélkül, és most a Blizzard meg is osztotta, hogy milyen tervekkel állt elő 2024-re. A nagyobb lélegzetvételű The War Within előtt még számíthatunk pár jóságra.

Korhatár-besoroláson esett át a Luigi’s Mansion 2 HD

A Luigi’s Mansion: Dark Moon ugyan más címmel, de megérkezik a Nintendo kézikonzoljára, felújított látványvilággal. A pontos megjelenési dátum még nem ismert, de már azt tudjuk biztosra, hogy nem csak nagyoknak szánt szórakozás lesz – nem is számítottunk másra.

Karaktereket bemutató videósorozat érkezett a Like a Dragon: Infinite Wealth-hez

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku stúdió ma sem hagy minket unalmas óráinkba beleveszni, hiszen a közelgő Like a Dragon-részhez egy olyan videósorozat érkezett, mely a főbb karaktereket hivatott bemutatni. Természetesen a sort Ichiban kezdi.

Elhalasztották a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, de csak az Epicnél

Nem mindennapi dolgot láthatunk egy nem mindennapi játékkal kapcsolatban. Amilyen göröngyös utat jár be a legújabb Arkham-játék, nem kéne, hogy meglepő legyen az, hogy megint elhalasztották, de ezesetben csak az Epic Game Store oldalán.

Adam Sandler lesz a Spaceman című film szkafanderében

A Netflix bemutatta a Spaceman című készülő sci-fi dráma első előzetesét, amelyben Adam Sandler egy űrhajóst alakít, aki az űr sötétjében, magányosan sodródik.

Újabb gameplay traileren a Sand Land

A Bandai Namco és az ILCA egy vadonatúj gameplay előzetessel rukkolt elő így az év végéhez közeledve: a közel egy perces videó a Uniride járművet mutatja be.

Az Activision megszünteti a hibrid munkát a minőségbiztosítási alkalmazottak számára

Úgy tűnik, hogy az Activision Blizzard bekeményít: jövő hónaptól megszünteti a hibrid munkát a minőségbiztosítási alkalmazottak számára. A cég szóvivője azt mondta, hogy a munkatársak jobban dolgoznak személyesen.

2024-ben kibővül a Fallout 76 térképe

A Bethesda Softworks 2018-as akció-szerepjátéka 2024-ben újabb bejárható területekkel és missziókkal gazdagodik. A fejlesztő csapat egy X-posztban mutatta meg az első koncepció rajzot.