Hírarchívum - 2023. február

A Valve 40.000 DOTA 2-fiókot törölt csalásért

A kiadó azoknak a fiókjait szüntette meg, akik külső programot használva a meccsek során nem nyilvános adatokhoz jutottak, ezáltal előnyre szert téve.

Ray tracing modot kapott a Half-Life

Az idén 25 éves játék modját az készítette, aki hasonló frissítést alkotott az eredeti Doom és a Serious Sam első részére is. A mod ingyenes letölthető, de feltétele az alapjáték steames verziója

Játékfejlesztésbe kezd a Blumhouse

A Blumhouse Productions eddig a horrorfilmjeiről volt híres. Most úgy döntött, hogy nyit egy játékfejlesztő részleget is.

Az Elden Ring még mindig tarol: elérte a 20 milliós eladási számot

A Bandai Namco és a FromSoftware közös, díjnyertes alkotása, az Elden Ring eladási számai a megjelenése óta az egekbe rúgtak.

A Resident Evil 4-remake VR-os kiadása ingyenes DLC lesz

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 4-remake VR-módja ingyenes DLC lesz a PlayStation VR2 számára.

A márciusi Nintendo Direct középpontjában a The Super Mario Bros. Movie lesz

Márciusban megrendezik a következő Nintendo Direct műsorát, azonban a megszokottól eltérően ezúttal szó sem lesz videójátékokról. Az egész a The Super Mario Bros. Movie körül forog majd.

A PS VR2 megjelenésével megújul a No Man's Sky

A 4.1-es frissítés nem csak arról szól, hogy a No Man's Sky videójátékkal játszhatunk az új PlayStation VR 2 konzolokon, hanem más bővítéseket is kap majd.

Megjelenési dátumot kapott a Lumencraft

A 2022. áprilisa óta Early Access-ben lévő felülnézetes roguelike játék a hónap végén fog megjelenni, de a bétába még becsatlakozhatunk.

Mega Man DLC-t kapott a Minecraft

A tartalmak már elérhetők a játék saját shopjában. A DLC a Mega Man X széria legújabb darabjára fókuszál, trailert is kaptunk hozzá.

A Bethesda bejelentette a Mighty DOOM-ot

A felülnézetes lövöldében a Mini Slayert irányíthatjuk. A játék mobilra érkezik, trailert is kaptunk mellé.