Hírarchívum - 2023. február

Egy látványos előzetesen mozog a Tchia

A nyílt világú, trópusi hangulatú sandbox videójáték egy előzetest és egy megjelenési dátumot is kapott a State of Play prezentációján.

Megjelenési dátummal és egy előzetessel gazdagodott a Baldur's Gate III

A Larian stúdió RPG-je már régóta az early access szakaszában ragadt, de a State of Play meglepte a rajongókat.

Lehullott a lepel a Street Fighter 6 dátumáról

Amellett, hogy két visszatérő és egy új karaktert mutatkozott be a legújabb gameplay videóban, kiderült az is, mikor kerül a boltokba a Street Fighter 6. Zangief és Cammy már biztosan visszatér, de ismerkedjetek meg Lilyvel is!

Hamarosan jön a Resident Evil 4 Remake demója

A tegnap esti State of Play során előkerült a Capcom klasszikus túlélőhorrorjának remake-je. Kiderült, hogy a közeljövőben egy kipróbálható változatot kapunk belőle, emellett egy vadiúj előzetesnek is örülhetünk.

Launch trailert kapott a Destiny 2: Lightfall

Egy újabb PlayStation State of Play újdonság: itt a jövő héten megjelenő Destiny 2 legújabb előzetese.

Vadiúj előzetesen tiszteleg a Suicide Squad: Kill the Justice League

A tegnapi PlayStation State of Play bemutatójában többek között egy co-op gameplay trailer is nyilvánosságra került a videójátékról.

Nézd vissza a PlayStation State of Play adását!

Izgalmasnak ígérkezik a ma esti State of Play. A hagyományos címek és a PS VR2 újdonságai mellett a Suicide Squad: Kill the Justice League is terítékre kerül. Tartsatok velünk!

Nyerd meg az Atomic Heartot!

Újabb nyereményjáték a GK-n! Ezúttal a szovjet utópiából kaphattok egy kis ízelítőt, hiszen vár rátok az Atomic Heart PC-n, PlayStation 5-ön vagy Xbox-konzolokon.

Bemutatkozott a Forza Horizon 5 második nagy kiegészítője

Irány a terep! Rally Adventure címmel mutatkozott be a Forza Horizon 5 második nagy kiegészítője. Sierra Nueva tájai nem kímélik a felfüggesztéseket, de a ralirajongók így is csak csorgathatják a nyálukat!

Project Skies - bemutatkozott a Blizzard-, Riot- és BioWare-veteránok játéka

A frissen alapított, de tapasztalt ipari veteránokat felsorakoztató Elodie Games leleplezte az első játékprojektjét. A Project Skies egy kooperatív akció-szerepjáték lesz egy színes fantasy világban.