Hírarchívum - 2023. február

Az E3-on jelenthetik be a Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake-et, és az új Castlevaniát

Vad pletykák keringenek az interneten, melyek alapján a Konami óriási dobásra készül nyáron. Egy régóta várt felújítást és az egyik leghíresebb franchise-ának legújabb darabját is bejelenthetik idén.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Launch traileren a Wo Long: Fallen Dynasty

A Nioh-játékokra hajazó akció-RPG ugyan csak egy hét múlva jelenik meg, a launch trailerét azonban már most megnézhetjük.

A Goodbye Volcano High is megjelent a State of Play műsorában

A ritmusos indie videójáték egy előzetesen zenélt a State of Play nézőinek, és egy dátumot is a magáénak tudhat.

Dátummal és egy új előzetessel büszkélkedhet a Wayfinder

A 2022-es The Game Awards-on leplezték le a Wayfindert, és úgy tűnik hamarosan révbe is ér, legalábbis egy early access verzió biztosan.

Érkezik a Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections

Nagyot guritott a Bandai Namco a legutóbbi State of Play során: az eddigi legteljesebb Ninja Storm-gyűjteményt villantotta meg a manga huszadik születésnapja alkalmából.

A State of Play lerántotta a leplet a PlayStation Plus márciusi kínálatáról

A bejelentések és a trailer-áradat szünetében a State of Play műsora bemutatta, hogy mire számíthanak a PlayStation Plus előfizetők márciusban.

Két hét alatt 12 millió fogyott a Hogwarts Legacyből

A Warner Bros. Games történetének eddig legjobb debütjét produkálta a Harry Potter világában játszódó akció-kalandjáték. Eddig is sejtettük, hogy a Hogwarts Legacyért odavannak a játékosok, de most itt vannak a számok.

A kiadó szerint idén érkezik a Mortal Kombat 12

A Warner Bros. negyedéves üzleti jelentése során gyakorlatilag megerősítették, hogy valóban készül a régóta pletykált Mortal Kombat 12, ráadásul még idén a boltokba kerülhet.

Öt új PlayStation VR2-es címet villantott a State of Play

A frissen megjelent PlayStation VR2 tulajdonosai is lakmározhattak a State of Play adásán. A műsor öt új VR-os címről rántotta a leplet, és bőven akadtak köztük igazi nyalánkságok is.