Hírarchívum - 2023. február

Az Epic Games Store leleplezte a következő ingyenes játékát

Ezen a héten sem hagy minket cserben az Epic Games Store. Ezúttal egy titokzatos sci-fi roguelike lehet a miénk, a jövő héten pedig egy pofás városépítőt adhatunk ingyen a gyűjteményünkhöz.

A DICE is besegít a következő Battlefield egyjátékos kampányába

Habár az Electronic Arts már korábban elárulta, hogy a frissen alapított Ridgeline stúdió készíti majd a következő Battleifled egyjátékos módját, a kiadó a DICE veteránjait is bevonta a munkálatokba.

Launch traileren a Blood Bowl 3

Megérkezett a Cyanide Studio legújabb nem túl szokványos Warhammer-játéka, a Blood Bowl 3. Lássuk, hogyan csapnak össze a fantasy világ népei a sportaréna gyepén!

Újabb koreai MMO-t jelentet meg az Amazon

Az NCSoft Throne and Liberty című játékát Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Japánban is majd az amerikai kiadó fogja menedzselni.

Ukrajna betiltaná a szovjet témájú Atomic Heartot

Mivel a közelgő Atomic Heart mögött orosz fejlesztő áll, ezért az ukrán kormány most azon munkálkodik, hogy az országukban távolítsák el a játékot a digitális boltokból .

2024 nyarára várható a Sárkányok házának második évada

Az HBO tartalmakért felelős vezérigazgatója adott interjút a Variety-nek, és az ott elhangzottak alapján lehet kikövetkeztetni a várható megjelenési időablakot.

Jönnek a szezonok a New Worldbe

Március végétől az Amazon MMORPG-je szezonalapú frissítési modellre áll át - ennek hála, a játékosok ezentúl gyakrabban kapnak új tartalmakat. Persze, miután megváltották a szezonbérletüket hozzá.

Otthagyja a Tango Gameworks csapatát Shinji Mikami

Az alapító és eddigi vezető 12 év után hagyja ott a stúdiót. A távozás időpontjáról egyelőre annyit tudni, hogy az elkövetkező hónapokban esedékes.

Meggyőző rajtot vett a Hogwarts Legacy

Noha pontos eladási számokat még nem közölt a WB Games, néhány érdekes adattal azért bizonyította, hogy a játékosok igenis ráharaptak a Hogwarts Legacyre. Minden vita ellenére!

19.000 fiókot büntet a Ubisoft

A Ubisoft szerint azokat fogja érinteni a büntetés, akik az utóbbi időben kihasználtak egy hibát a rendszerek működésében. A kiadó nem részletezte, hogy mégis melyik játék melyik hibájáról van szó.