Hírarchívum - 2023. február

Tíz évre szóló szerződést kötött a Microsoft és a Nintendo a Call of Duty-játékokról

A Microsoft hivatalosan is elkötelezte magát: ha sikeres lesz az Activision Blizzard King felvásárlása, akkor a következő tíz év Call of Duty-játékait a Nintendo konzoljára is elhozzák

Friss trailert, márciusi dátumot kapott a Bleak Faith: Forsaken

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy elvesszünk az Omnistructure kibergótikus sötétségében. Dátumot és friss látnivalót kapott a Bleak Faith: Forsaken.

Nyáron érkezik a Layers of Fear enyhén átnevezett újrázása

Ismét csupán Layers of Fear címen érkezik a Bloober Team horrorjátékainak az újrázása. Az Unreal Engine 5-re ültetett csomag új trailert és júniusi megjelenési dátumot kapott.

HWSW: Indul az előfizetéses Facebook és Instagram

Havidíjért cserébe magasabb elérést és erősebb fiókvédelmet ígér a Meta a Verified szolgáltatással, ami a Twitter Blue-hoz hasonlóan kitűzővel különbözteti meg a fizető fióktulajdonosokat.

Kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare II teljes idei menetrendje

Tavaly év végén hatalmas adatlopás áldozata lett az Activision, melynek eredményeként most kiszivárogtatták a Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 teljes live service roadmapjét.

Brit toplista: nem talált kihívóra a Hogwarts Legacy

A megjelenését követő második héten sem talált érdemi kihívóra a Hogwarts Legacy - a varázslós akció-szerepjáték továbbra is magasan tarolta a brit dobozos eladások listáját.

Gameplay előzetesben mutatkozik be a Witchfire fegyvere

A The Astronauts a nagyközönség elé dobott egy előzetest, amiben a játék egyik sötét mágiával munkálkodó fegyvere mutatkozik be a leendő játékosoknak.

Megjelenési dátumot kapott a Terra Nil

A Free Lives és a Devolver Digital közös alkotása, a relaxáló Terra Nil ezúttal nem csak új előzetest, de megjelenési dátumot is kapott.

A Ubisoft megerősítette, hogy ott lesz az E3 2023-as visszatérésén

Három év kihagyás után végre visszatér az E3, a világ egyik legnagyobb videójáték-ipari rendezvénye. Az már biztos, hogy a Ubisoft ott lesz és állítólag erős felhozatallal készül az eseményre.

A Returnal PC-s verziója nem muzsikált jól az első hétvégén

A Steam statisztikái szerint a Returnal a Sony egyik leggyengébb PC-s megjelenése.