Hírarchívum - 2023. március

Nézd vissza a Future Games Show adását!

Az igazán elkötelezett videójáték-rajongók figyelmébe ajánljuk a mai Future Games Show: Spring Showcase műsorát, ahol bejelentések hada fogadja majd az érdeklődőket. Itt meg is tudjátok nézni élőben!

Észveszejtő kinézetet kap a Cyberpunk 2077 áprilisban

A CD Projekt Red játéka, a Cyberpunk 2077 áprilisban egy bővítéssel gazdagodik: az új Overdrive móddal úgy fog kinézni a videójáték, mintha egy filmet vetítenénk a képernyőkre.

Megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

A Nacon és a Daedalic Entertainment ma nyilvánosságra hozták a készülő The Lord of The Rings: Gollum videójáték megjelenési dátumát. Május végén már ki is próbálhatjuk!

Júniusban érkezik a Sonic Origins Plus

Készül egy bővítmény a Sonic Originshez, ami az összes Game Gear-játékot, új játszható karaktereket és még sok mást is tartalmaz majd.

Videójáték készül az egyik Tini Nindzsa Teknőcök-képregényből

Egy új akció-RPG készül a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin című képregényéből. Doug Rosen, a Paramount Global játékokért felelős vezető alelnöke egy interjúban beszélt a készülő játékról.

Ray tracinggel gazdagodik az Elden Ring

A FromSoftware és a Bandai Namco többszörösen díjnyertes soulslike videójátéka a v1.09-es javítás jóvoltából számos újítással bővült, többek között egy ray tracing opcióval.

Szinte már megjelenésre kész a Silent Hill 2 remake-je

Habár a várva-várt remake pontos megjelenési dátuma továbbra sem ismert, a Bloober Team elmondása szerint gyakorlatilag már kész a játék - csakis a Konamitól függ, hogy mikor adják ki azt.

Frissítve: Hivatalosan is bemutatkozott a LEGO 2K Drive

Nem is kell sokat várnunk rá, hiszen már májusban megjelenik a 2K és a Visual Concepts versenyjátéka, a LEGO 2K Drive. Lássuk, hogyan festenek a kockáról-kockára felépített kisautók!

Redfall - eredetileg PS5-re is megjelent volna az Arkane játéka

Jó kapcsolatot ápolt egymással a Sony és az Arkane, így nem meglepő, hogy eredetileg tervben volt a Redfall PS5-ös változata is. Ez a verzió akkor kapott kaszát, amikor a stúdiót felvásárolta a Microsoft.

Az Atari felvásárolja a Nightdive Studiost

Úgy tűnik, van még egy kis kraft a régóta csak vegetáló Atariban. A több mint 50 éves vállalat aprópénzért vásárolja fel a retro-játékokra szakosodott Nightive Studios csapatát és annak szellemi tulajdonait.