Hírarchívum - 2023. március

Ada Wong DLC-re utaló nyomok vannak a Resident Evil 4 fájljai között

Érthetetlen módon kimaradt a remake-ből a Separate Ways mód, amelyben magát, Ada Wongot irányíthattuk az eredeti játékban. Ám az adatbányászok felfedezték, hogy hamarosan DLC-ként megkapjuk majd.

Holnap hosszabban is belenézhetünk az új Zeldába

A következő Nintendo Direct teljes egészében a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomra koncentrál majd, az ígéretek szerint tíz percig láthatjuk mozgásban a várva-várt kalandot.

Most hét napon át ingyen kipróbálhatjuk a Switch Online-t

Ha még nem fizettél elő a Nintendo Switch előfizetéses szolgáltatására, itt a legjobb alkalom rá, hogy kipróbáld. Április 2-ig érdemes lecsapni a hétnapos lehetőségre.

A Left 4 Dead 3-ra utaló nyomokat találtak a Counter-Strike 2 fájljai közt

Eljön az idő lassan, amikor a Valve megtanul háromig számolni? Az adatbányászok feltúrták a Counter-Strike 2 korai verzióját, a fájlok közt pedig a Left 4 Dead 3-ra utaló sorokra találtak.

Avatar: Frontiers of Pandora - friss képek szivárogtak ki

Régen hallottunk utoljára az Avatar: Frontiers of Pandora felől, most azonban a szivárogtatók akcióba lendültek. Friss képeken láthatjuk a Ubisoft készülő játékát.

Elképesztő látványra számíthatunk a Ghost of Tsushima-filmben

A John Wick-filmeket is jegyző Chad Stahelski él-hal a látványos filmekért, ehhez pedig kiváló táptalaj lesz a Ghost of Tsushima. Stahelski egy interjúban mesélt a készülő alkotásáról.

Még meg sem jelent, de már most őrülten népszerű a Honkai: Star Rail

A Genshin Impact fejlesztőinek új játéka csak áprilisban jelenik meg, a legutóbbi előzetes után azonban elözönlötték a játékosok az előregisztrációt.

Megszűnt az Xbox Game Pass 1 eurós akciója

Kénytelenek vagyunk ilyen rossz hírrel indítani a hetet. A Microsoft világszerte visszavonta az akcióját, melynek keretei közt időnként mindössze 1 euróért előfizethettünk az Xbox Game Pass szolgáltatására.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március utolsó hetére is maradtak igazi nagy dobások. Érkezik egy őrült bűnözőszimulátor, kiegészül a Forza Horizon 5, stratégák lehetünk az első világháborúban, a PC-sekhez pedig végre megérkezik a The Last of Us: Part I.

A The King of Fighters XV legújabb előzetesében Kim Kaphwant láthatjuk akció közben

Az ikonikus verekedős játéksorozat legújabb tagja, a The King of Fighters XV 2023-ban több új karaktert is szeretne bedobni a harcmezőre. Ezúttal érkezik Kim Kaphwan!