Hírarchívum - 2023. március

A John Wick 4 írói interjút adtak a nemrégiben megjelent filmről

A negyedik felvonás írói, Shay Hatten és Michael Finch arról beszéltek, hogyan tudnak érzelemdús karaktereket alkotni az ömlesztett akció mellett.

Íme, az HBO Maxról és a Netflixről márciusban távozó címek listája

Érdemes követni a búcsúzó filmek listáját, mert ebben a hónapban is nagy címek távoznak a két streamingszolgáltatótól!

Egy felszólítást követően eltávolították a Steamről a Dark and Darkert

Az Ironmace gondozásából kikerülő videójáték kapott a koreai Nexon kiadótól egy felszólítást, hogy szüntessék be a játékot.

Pillants be Valisthea világába - új előzetesen a Final Fanasy XVI

A Square Enix kiadott egy új trailert, amiben a Final Fantasy legújabb részének a környezetét tudjátok megcsodálni. Nem fogtok csalódni!

Felbukkantak a cheaterek a Counter-Strike 2-ben

Elkezdtek beszivárogni a hackerek a Counter-Strike 2 bétatesztjébe, de a Valve sem ül a babérjain állítólag, új anticheat-rendszerrel készül a premierre. Addig viszont maradnak a csalók.

Emlékeztető: bezár a Wii U és a 3DS eShopja

Ugyan már tavaly februárban eldőlt, de most mégis szólunk újra, hogy március 27-én bezár a Wii U és a 3DS alkalmazásboltja, így már csak ezen a hétvégén vásárolhatunk játékokat az eShopból.

Máris rekordot döntött a Resident Evil 4 a Steamen

Alig került a boltokba a Resident Evil 4 remake-je, máris rekordot döntött. Soha nem voltak még kíváncsiak ennyien egy új Resident Evil-címre, egyszerre 118 ezer játékos nyomult az új résszel.

Két ingyen játék is jutott a hétvégére

A Steamre és a GOG-ra is érdemes ellátogatni, hiszen két érdekes címet is bezsákolhatnak az ínyencek. Az egyik egy "vandál fotózásszimulátor", a másik pedig egy pszichológiai pakliépítő játék.

Watson is fontos szereplő a Sherlock Holmes: The Awakenedben

A Frogwares gyakorlatilag a nulláról építi újra a klasszikus detektívjátékot, és most ti is megcsodálhatjátok, hogy milyen jó munkát végzett. A két főszereplőre, Sherlockra és Watsonra koncentrál az új előzetes.

Áprilisban jelenik meg a Genshin Impact fejlesztőinek új játéka

Hamarosan érkezik a Hoyoverse legújabb fantasy-RPG-je, a Honkai: Star Rail. A bejelentéshez még egy előzetest is csatoltak a fejlesztők.