Hírarchívum - 2023. július

Most betekinthetünk a Star Wars Outlaws kulisszái mögé

Ha érdekelnek a fejlesztéssel kapcsolatos érdekességek, akkor érdemes lesz belenézni a Star Wars Outlaws legújabb videójába. Sok érdekességet megtudhatunk a nyitott világú akció-kalandjáték játékmenetéről.

A Hogwarts Legacy volt 2023 első felének legkelendőbb játéka

A Hogwarts Legacy jött, látott és mindent letarolt az idei év első felében az európai piacon - tudtuk meg a GSD legfrissebb adataiból. A dobogó második fokát a Diablo IV csípte meg, míg az aktuális FIFA-é lett a bronz.

Saját útvonalakat oszthatunk meg a Pokémon GO-ban

A Niantic bejelentette a Pokémon GO következő jelentős közösségi funkcióját. A Routes-szal létrehozhatjuk saját útvonalainkat a környező területeken, amiket másokkal is megoszthatunk.

Egy hónappal korábban kerül a mozikba a Saw X, itt az első kép

A legújabb Fűrész-mozi "zseniális csapdákat és dermesztő fordulatokat" ígér, ráadásul a tengerentúlon a tervezettnél egy hónappal korábban mutatják be. Megérkezett az első hivatalos kép a tizedik részből.

Két új előzetessel is gazdagodott a The Walking Dead-franchise

A The Walking Dead két spin-off sorozata, a The Ones Who Live és a Daryl Dixon is újabb előzetesen mutatkozott meg.

A Fast X rendezője készíteni szeretne egy Fortnite-mozifilmet

A San Diego-i Comic-Con egyik kerekasztal-beszélgetésén szóba jött a Fortnite és a Fast X rendezője, Louis Leterrier azt mondta, hogy szívesen csinálna belőle egy mozifilmet.

Egy interaktív streaming sorozattal bővül a Borderlands-franchise

A Genvid Entertainment és a Gearbox bejelentette a Borderlands EchoVision Live című interaktív streaming-sorozatot, amiben egy teljesen új szemszögből láthatjuk majd a sci-fi kalandot.

Szeptemberben érkezik a John Wick spin-off sorozata

Az előzménysorozat középpontjában a John Wick-univerzumból már jól ismert bérgyilkos-szálló, a The Continental áll. És abban biztosak lehetünk, hogy nem mindennapi sztorikat látott a régi épület...

Hivatalosan is bejelentették a Mortal Kombat 1 újabb vendégharcosait és veteránjait

A hamarosan érkező, világhírű verekedős videójáték ismét adott magából egy kis ízelítőt: újabb karaktereket jelentettek be a Mortal Kombat 1-hez.

Új előzetesen a Netflix élőszereplős One Piece-sorozata

A népszerű manga-sorozat alapján készülő adaptáció nyolc epizódja augusztusban hajókázik majd be a Netflix katalógusába.