Hírarchívum - 2023. július

Érkeznek a pizzaillatú, Teenage Mutant Ninja Turtles-témájú kontrollerek

A Microsoft a TMNT: Mutant Mayhem premierje alkalmából négy darab pizzaillatú, Teenage Mutant Ninja Turtles-témájú Xbox kontrollert készített.

Élő közvetítésben mutatják be az Armored Core VI legújabb előzetesét

Holnap délutánra jelentették be az élő közvetítést, aminek a keretein belül lerántják a leplet az Armored Core VI: Fires of Rubicon legújabb traileréről.

Elkezdte felfüggeszteni az inaktív fiókokat a Ubisoft

Úgy fest, hogy ha sokáig inaktív valaki, akkor elveszítheti a hozzáférést a PC-n vásárolt játékaihoz. A cég szabályzata nem egyértelmű, hogy mikortól számít törölhetőnek egy fiók, jobb lesz minél előbb bejelentkezni.

12 percig pörög a Sand Land

Akira Toriyama mangájának videójáték-adaptációja a Bandai Namco gondozásában fog majd megjelenni, pontos dátumot egyelőre nem tudunk, de a célplatformok már ismertek.

Újabb részletek szivárogtak ki a Project Q-ról

A Sony új kézi "konzoljáról" maga Jim Ryan rántotta le a leplet, azonban finoma szólva sem találta meg a termék a célközönséget, a legfrissebb pletykák szerint viszont lehet még remény.

Nevet vált a Twitter

Elon Musk közösségi oldala minden jel szerint nevet, sőt domaint fog váltani, a logó is látszólag már megvan, viszont a kék madárka és valószínűleg a teljes kék színvilág megy a levesbe.

Egy harmadik játékon is dolgozik az Insomniac Games

A Marvel's Spider-Man 2 és a Marvel's Wolverine mellet még egy AAA-játék van készülőben a stúdiónál, részleteket nem árult el a projekt vezetője, azonban a korábbi értesülések alapján össze lehet rakni a képet.

A hónap végén egy vadonatúj PvE-mód érkezik az Exoprimalba

Tovább frissül az idei nyár egyik meglepetés-játéka, az Exoprimal. Már most szólunk, hogy a jövő héten egy teljesen új engame mód érkezik, amely kizárólag a PvE-re összpontosít, ellenséges játékosok nélkül.

Továbblépne a horror műfajától az Amnesia fejlesztője

A Frictional Games kicsit belefáradt a belső nézetű pszichológiai horrorjátékok készitésébe, de a jövőbeli projektjeiknél szeretnének más jellegű történeteket is elmesélni. Persze nem véglegesen.

Ennyi időt vesz igénybe a Baldur's Gate III kampányának végigjátszása

Azt sejteni lehetett, hogy a Larian Studios nem éri be kevéssel, és bizony a Baldur's Gate III-ban is lesz tartalom bőven. A hardcore játékosok akár 200 órát is belerakhatnak a kampányba.