Hírarchívum - 2023. július

Jövőre csúszik a Life by You

A játék korai hozzáférésben jelent volna meg idén szeptemberben, azonban a fejlesztők bejelentették, hogy eltolják a megjelenést jövő év tavaszára, hogy tovább finomíthassák a játékot.

Két klasszikus Zelda-játék is bekerült a Nintendo Switch Online kínálatába

A Nintendo előfizetéses szolgáltatása folyamatosan bővül a legjobb klasszikus játékaik listájával, ezúttal két Game Boy Color-címmel gazdagodik a katalógusuk.

Novemberben jön a Fashion Dreamer

A Nintendo Switch-exkluzív divattervezős játék egy tartalmas gameplay trailert is kapott a bejelentés kapcsán. Japánban egy nappal korábban játszhatnak már vele a játékosok.

Előrehozták az Overpass 2 megjelenési dátumát

Jó hírünk van az off-road szerelmeseinek: nem októberben, hanem szeptember végén érkezik az Overpass 2!

Dátumot kapott a Terminator: Resistance Xbox Series X/S konzolokra

A Reef Entertainment egy különleges bejelentéssel ajándékozta meg a Terminator-franchise rajongóit: októberben debütál a Terminator: Resistance Xbox Series X/S-re.

Befutottak a PlayStation Plus Essential augusztusi címei

A nyár utolsó hónapja kedvez majd a sport és az elvontabb videójátékok kedvelőinek is. Csekkoljátok le a friss címeket!

Októberre csúszik a Sea of Thieves 10. szezonja

A Rare bejelentette, hogy nehéz döntés volt, mégis októberre tolták a népszerű kalózos videójáték legújabb évadának a debütálását.

A Capcom felvásárolja a Swordcanes stúdiót

A Swordcanes stúdió fejlesztőcsapata korábban olyan remek videójátékokon dolgozott, mint a Street Fighter 6, Monster Hunter Rise vagy a Final Fantasy XVI.

További 100 embert bocsájt majd el a CD Projekt Red

A májusi elbocsájtások után most egy újabb leépítés várható, ami nagyjából a dolgozóknak 9%-kát jelenti, a cég ettől reméli, hogy agilisebb és versenyképesebb lesz a működése.

Megjelent az Arma 3: Spearhead 1944

A közösségi fejlesztésű mod az 1944-es Kobra hadműveletet dolgozza fel a normandiai partraszállást követő hetekben. A mod korhű fegyverekkel és járművekkel várja a játékosokat.