L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1308317400

Lassan kezdett az L.A. Noire az amerikai piacon

A Rockstar tavalyi slágercíméhez képest lényegesen gyengébben nyitott Amerikában az L.A. Noire. A jövő héten új DLC-vel bővülő játék még így is a legkeresettebb szoftver volt, a visszaesés a kereslet általános csökkenésével magyarázható. A Take-Two részvényei 8 százalékot zuhantak a napokban.
1306855208

L.A. Noire - DLC-zuhatag és Rockstar Pass

Egy raklapnyi letölthető apróság látott napvilágot az L.A. Noire-hoz: új ügyeket oldhatunk meg, és kapunk új skineket is. Természetesen mindenki azt vesz meg, amit szeretne, de a Rockstar azokra is gondol, akik esetleg telhetetlenségükben mindent felvásárolnának: ők akciósan juthatnak az újdonságokhoz.
1306315800

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
1306153363

L.A. Noire teszt

Cserbenhagyott szeretők, vélt vagy valós megtorlások, nyereségvágyból elkövetett bűncselekmények, lecsúszott, begyógyszerezett filmcsillagok halála, öngyilkosságnak álcázva. Cole Phelps ugyan nemrég még egyszerű járőr volt a mételytől fertőzött Los Angelesben, nyomozói képességeivel sikeres karriert futhat be.
1306141200

Máris új játékon dolgoznak az L.A. Noire készítői

A mostanában kifejezetten beszédes Team Bondi nagyfőnök, Brendan McNamara beszélt arról, hogy csapata nem pusztán egy új játékon ötletel, de az L.A. Noire-ban használt különböző technikákat is továbbfejlesztik - az alapok megléte miatt most nem lesz szükség öt évre a munkálatokhoz.
1305973805

Rockstar: Xbox 360-on is fagy az L.A. Noire?

Habár a Rockstar Games korábban ujjal mutogatott a Sonyra, mivel állításuk szerint a régebbi, dagi PS3-on túlmelegedést okozhat az L.A. Noire, mára kiderült, nem jobban, mint más csilli-villi grafikai csodák. Legutóbb az Xbox 360 került a középpontba hasonló hibák okán. Tényleg így van, vagy csak kamu az egész?
1305910800

L.A. Noire - szeretik a csajok

Nem elég, hogy szeretik, de úgy tűnik, hogy a női nem képviselőinek jobban is megy a játék, ugyanis a női agy működése sokkal jobb néhány olyan dologhoz, ami az L.A. Noire játékmenetének fontos részét képezik. Például kihallgatás közben az érzelmek leolvasásához a gyanúsított arcáról.
1305810043

Rockstar: megsüti a régi PS3-kat az új firmware?

Az L.A. Noire fejlesztője elsőként emelte fel a hangját a Sony legutóbbi PS3-as firmware-frissítéssel tapasztalható hibajelenségekre. Elmondásuk szerint már több rajongójuk szóvá tette, hogy a dagadtabb gépek túlmelegedését okozhatja a komoly biztonsági funkciókat hozó 3.61-es frissítés.
1305718221

Ingyenes DLC-vel bővül az L.A. Noire

Ugyan 20-án két letölthető tartalmat is kap a tegnap megjelent L.A. Noire, és jobb esetben még a fő történeti szálon sem rágta át magát mindenki, a Rockstar ügyel az utánpótlásra és a rajongók igényeire. Ennek okán a jelek szerint a május végén érkező Chicago Piano Packért nem kell fizetnünk.
1305545400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.