SGF 2024: Nézd vissza a Summer Game Fest műsorát!

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Eljött a nyár legizgalmasabb estéje, hiszen Geoff Keighley újra színpadra áll, hogy két órán keresztül szórja ránk a közeljövő legnagyszerűbb játékait. Kövessétek ti is velünk élőben a Summer Game Fest 2024-es adását!

A mai este, sőt az egész hétvége a videojátékoké, hiszen egymást követik azok az adások, ahol sorra vonulnak fel a kisebb indie produkciók és a legnagyobb AAA-s blockbusterek egyaránt! Ezek közül is kitűnik azonban a Summer Game Fest műsora, ahol legalább két teljes órán keresztül záporoznak majd a trailerek. Már májusban tudni lehetett, hogy legalább 55 partner játékai vonulnak fel a színpadra, ez a lista azonban azóta csak nőtt, ha pedig követtetek minket ma délután, akkor tudhatjátok, hogy a látnivalók közül néhány már túl is csordult a pohárból és ki is szivárgott az internetre. Annyi baj legyen.

Egy szó, mint száz: ma éjjel mindenképp érdemes lesz fent maradni, függetlenül attól, hogy melyik platform(ok)on játszik az ember. 23:00-kor a Geoff Keighley lép színpadra, hogy elindítsa a Summer Game Fest nagy műsorát, melyet éjjel 1:30-kor a Day of the Devs előadása, 3:00-kor pedig a Devolver Direct követ. A látnivalókról természetesen nem fogtok lemaradni, ha követtek bennünket!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza a teljes adást:

Ez történt a Summer Game Fest 2024 műsorán:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Robilluma
Az biztos, hogy a Sony State of Play és ez a SGF nem hozta meg a hype-ot a videojáték biznisznek. Egyik show-ra se adnék 4 pontot sem a 10-ből, ha osztályozni kéne.
Játszani viszont tényleg lesz mivel. Shadow of the Erdtree, Wukong, Astro, Silent Hill 2 nekem alap. Már lehet hogy ezek is elegek lesznek idénre. De az Xbox láthatóan megvette a komolyabb címeket a saját showjára, lesznek ott még nagyobb durranások.
3.
3.
hedzsooo
#2: Neked biztosan. XD Nekem a Wukon + a KCD2 is a zsanerem, aztan lehet lesz pl. meg 1 jol sikerult uj Dragon Age jatek is, majd meglatjuk... AW2 DLC is johet, + eddig nem voltam oda 1 MMO-ert sem de ezzel a DUNE-vel tuti teszek majd 1 probat, mert amit eddig lattam jatekmenet videokat is belole, sajnos nekem valonak fest eddig elegge, felek hogy meg fog tetszeni ugy igazan majd... :D
2.
2.
zoli12i
Hát ez jó nagy trágya volt! Ez az év nagyon csendes lesz…
1.
1.
crytek
Twitch: https://www.twitch.tv/thegameawards
Tik tok: https://www.tiktok.com/@summergamefest
Insta: https://www.instagram.com/summergamefest/
X: https://twitter.com/summergamefest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...