Hírarchívum - 2006. november

Egy kis humor: 8-Bit Wonder Hamster

Néha igen agyzsugorító dolgokra képes egy unatkozó játékőrült, főleg ha aranyhörcsög és videókamera is van a közelben. Egy kis humor következik...

Már tölthető a Lost Planet multiplayer demója

Az Xbox Live-ra ma felkerült a 360 exkluzív Lost Planet: Extreme Condition többjátékos módra kihegyezett demója. A fájl mérete mindössze 220 MB.

Dark Sector - az első képek és videó

Megérkeztek az első látnivalók a Digital Extremes 2005-ben bejelentett, és mindeddig be nem mutatott új játékából, a Dark Sector-ból.

Hamarosan indul az Enemy Territory béta tesztje

November 27-től, azaz jövő hét hétfőtől már lehet jelentkezni az Enemy Territory: Quake Wars nyílt béta tesztjére. A részletek egyelőre nem ismertek.

Gears of War - Megérkezett a legújabb infóbomba

Elképesztő a felhajtás az X360-ra most megjelent Gears of War körül, megjegyzem, nem oktalanul. A játék mestermunka, minden róla szóló hírre kíváncsiak vagyunk!

Megérkezett hozzánk az új GeForce 8800

Jó hírrel tudunk szolgálni a hardware iránt érdeklődőknek, ugyanis ma megkaptuk az NVidia új grafikus kártyáját, a GeForce 8800-ast, amit hamarosan le is tesztelünk!

Az első hivatalos Halo 3 screenshotok

A Bungie ma elküldte nekünk az első hivatalos, nagyfelbontású screenshotokat az Xbox 360 exkluzívnak készülő Halo 3-ból. Hát nem estünk hanyatt.

Megjelent a TES IV: Oblivion - Knights of the Nine

Xbox 360-ra már tölthető a The Elder Scrolls IV: Oblivion legújabb mini kiegészítője, a Knights of the Nine. Az add-on PC-re december 4-én érkezik.

Kipróbáltuk a Nintendo Wii konzolt

Tegnap egy információdús sajtótájékoztató keretein belül lehetőségünk nyílt egy teljes délutánt eltölteni a Nintendo Wii konzol társaságában.

Már nem a Halo 2 az Xbox Live legjobbja

A Halo 2 elképesztő sikere után soha nem gondoltuk volna, valaha lesz még nála is népszerűbb játék Xbox-on a Halo 3 megjelenéséig. Íme, a Gears of War bizonyított...