Hírarchívum - 2006. december

Desert Diner - Cellfactor a mexikói sivatagban

A Tarsier Studios bejelentette, hogy műhelyükben készül a Desert Diner című belső nézetű lövöldözős, mely játékmenetét az Ageia PhysX technológiájára építi.

X360-ra is lesz Metal Gear Solid 4?

A legfrissebb pletykák szerint a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots a kezdeti bejelentésekkel szemben mégsem lesz PlayStation 3-exkluzív cím...

Legend of the Dragon - Wii-re is lesz adaptáció

A The Game Factory bejelentette, hogy a PC-re, PS2-re és PSP-re is megjelenő Legend of the Dragon című játéknak lesz Wii-s verziója is az azonos elnevezésű rajzfilm alapján.

Moscow Rhapsody - a cseh remek

Ismét munkában a Vietcong-ot, a Hidden & Dangerous-t és a Mafia-t is jegyző cseh Illusion Softworks. A Moscow Rhapsody-ről még sokat fogunk beszéni, az tuti!

Rainbow Six: Vegas - widescreen támogatás PC-re

EmThor nevű kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket, hogy egy patch segítségével könnyedén 16:9 támogatást varázsolhatunk az R6: Vegas PC-s verziójába is.

Alien FPS - Hivatalosan is megerősítve

A SEGA a mai napon felfedte titkát az újonnan készülő Alien FPS-ről. A játékot valóban a Gearbox Software fogja fejleszteni.

Ingyenes kiegészítő készül a Gears of War-hoz

Az Epic Games bejelentése szerint a hatalmas sikereket elért, X360-exkluzív Gears of War hamarosan kiegészül. A letölthető anyag ingyenes lesz majd.

Tölthető a Prison Tycoon 2 demója

Sokunk hatalmas Prison Break (Szökés)-lázban ég, így talán egy jót is szórakozhatunk a Prison Tycoon 2-vel - mert ha nincs ló, akkor jó lesz a szamár is!

Megnyitotta kapuit a Bioshock honlapja

A 2K Games a mai nap folyamán fellőtte a Bioshock honlapját. A nagyon érdekesre sikeredett oldalon sok-sok finomságra bukkanhatunk rá.

Késik a Gods & Heroes: Rome Rising

A Perpetual Entertainment bejelentéséből tudtuk meg, hogy az AAA-s MMORPG-nek titulált, ókorban játszódó Gods & Heroes-nak megjelenése még várat magára.