Hírarchívum - 2006. március

Battle of Gods videó

Nagyon hangulatos animáció érkezett a Black and White 2 első kiegészítéséről, a Battle of Gods-ról - a közel negyven megás videó lokálból tölthető!

RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! - javítás

Megérkezett a RollerCoaster Tycoon 3 első kiegészítőjének első javítása végre az európai játékokhoz is - a csomag körülbelül 43 megát nyom.

Színpadra lép a World in Conflict

Készül a Massive Entertainment új valós idejű stratégiája - akinek tetszett anno a Ground Control 2, ezt imádni fogja!

Friss képek a galériában

Több finom friss screenshot is landolt ma este a galériánkban. Kaptunk képeket az új Medal of Honor-ból, A Neverwinter Nights 2-ből meg még jó pár másból is.

Késik a Half-Life 2: Episode One

Szomorú hírt kell közölnöm a Half-Life 2 rajongókkal, ugyanis a Valve kitolta a játék első kiegészítőlemezének, az Episode One-nak a megjelenését 1 hónappal.

Jön a GTA: Vice City Stories?

Már voltak utalások egy bizonyos új PSP-s GTA-ra: most azonban még érdekesebb, rejtélyesebb információk láttak napvilágot.

Jön a programozható kóla

Az amerikai Ipifini vállalat most szabadalmaztatta legújabb technológiáját, mely nem más, mint egy különleges kóla, aminek mi adhatjuk meg az összetevőit!

Aranyon a Dreamfall: The Longest Journey

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a The Longest Journey második része, a Dreamfall elkészült, s hamarosan végre a boltokba kerül!

Premier - Army Men: Major Malfunction

És igen! A mai napon bejelentették az Army Men új részét, mely a Major Malfunction alcímet viseli - ez nem játék, katona!

GDC 2006: Crysis techdemó

A múltkori - kissé rossz minőségű - kézikamerás felvétel után megérkezett a Crysis hivatalos techdemója, mely gyönyörű effekteket bemutatván kápráztat el minket.