Hírarchívum - 2006. április

Project Gray Company - új RPG az EA-től!

Project Gray Company munkacímmel új fantasy RPG-n dolgozik az Electronic Arts. Az anyagot nextgen konzolokra ígérik, így a PC-s kiadása egyelőre kétséges.

Kiegészül a The Stalin Subway

Már készül az igen gyenge eladási adatokkal rendelkező The Stalin Subway első kiegészítőlemeze, melyben Lena-t kell irányítanunk a Sztálini diktatúra után.

Drakensang bejelentés

Aventuria világa megelevenedik! A dtp ma mutatta be 2007. végén megjelenő új RPG-jét, melyet egy idén 10 éve futó német fantasy sorozat alapján készítenek.

Dungeons and Dragons Online- 7 napig ingyen

Az Atari hatalmas szívének (és éhes pénztárcájának) köszönhetően most 7 napig ingyen játszhatunk a Dungeons and Dragons Online: Stormreach-el.

Felturbózzák az X360 processzorát

Az IBM tegnap jelentette be, hogy kisebb módosításokat végez az Xbox 360-at hajtó processzoron, így a 2007-es széria olcsóbb és gyorsabb lesz.

Megjelent az új Live for Speed S2

Remek hír a professzionális autószimulátorok kedvelőinek, hogy tegnap este megjelent a Live for Speed S2 legújabb, "T" változata.

Miami Vice: The Game - Most már PSP-re is!

A VUGames bejelentette, hogy a Universal Pictures készülő filmje alapján Crockett és Tubbs legközelebb egy PSP-játékban szerepelnek virtuálisan.

Újabb trailer a következő Hitman-ről

Kis híján hét megabájtot nyomó videó érkezett 47-es ügynökünk negyedik kalandjáról: a rövid filmben a különféle kivégzési módszereket csodálhatjátok meg.

Madden NFL 07 - A boríton ezúttal Shaun Alexander

Megérkezett az EA soron következő Madden NFL játékának bejelentése: az amerikai focis program borítóján ezúttal Shaun Alexander szerepel.

Angelina Jolie harmadszorra is Lara Croft lesz

A The Daily Express-ből értesültünk róla, hogy Angleina Jolie elfogadta a Paramount ajánlatát, így harmadszorra személyesítheti meg a Lara-t, a szexi régészlányt.