Hírarchívum - 2006. április

Prey demóra várunk

Scott Miller, a 3D Realms egyik fejlesztője internetes naplójában kikotyogta, hogy a Human Head-es arcok már hegesztik a Prey játszható demóját.

Deer Drive demó

Ma megjelent a Deer Drive két hete beígért trial verziója, melyben 1 órán át át vadászhatunk védtelen állatokra. Az anyag a 60 perc letelte után online vásárolható meg.

Daemon Summoner - Nesze PS2, Painkiller!

Painkillerre hajazó, másodvonalbeli FPS készül PlayStation 2-re az Atomic Planet jóvoltából. Akinek a WWII: Soldier tetszett, ez is fog.

WWII: Soldier - Világháború PS2-n ismét...

Új FPS készül második világháborús témában - a játék PS2 exkluzív, s "rengeteg" újítással dobja fel az efféle játékok palettáját.

Brutál God of War II. videó

A szemet kápráztató képek után érkezett egy közel két perces God of War II trailer, amely megtekintése egyszerűen kötelező és kihagyhatatlan.

E3 2006: Újabb adag line-up, itt a GK-n!

Három kiadó küldte el nekünk E3-as listáját, melyen szerepelnek a játékok, melyekkel az érintett csapatok részt vesznek a kiállításon.

Mai képeink - Büntető God of War II. shotok!

Újfent körbelestünk a világhálón, elővettük kapcsolatainkat, s összegyűjtöttük a legfrissebb képeket - a felhozatért erre tessék...

Mobile Ops: Az Egy Éves Háború

A Namco Bandai ma mutatta be legújabb játékát, mely a Mobile Ops: The One Year War címet viseli és az újhullámos trendnek hódolva óriásrobotos lépegetős akció lesz.

Dragon Ball duplázás

Az Atari 2 új Dragon Ball játékot jelentett ma be. Egyik a már emlegetett Budokai Tenkaichi 2, míg a másik Noritaka Funamizu új verekedős őrülete, a Super DBZ.

Barrow Hill demó, videó és képek

A rejtélyes Cornwall városába utat mutató Barrow Hill-nek ma megjelent a demója. Vigyázat, csak kemény thrillerhez szokott kalandoroknak ajánljuk!