Hírarchívum - 2006. április

Budapesti csata az új Blitzkrieg 2 kiegészítőben

A CDV bejelentette a Blitzkrieg 2 első stand-alone kiegészítőjét, melyben az egyik fő küldetés a világháború sújtotta Budapest megszállása lesz.

Cartoon Network - itt a játéklista

A Cartoon Network összefogott a GFi-vel, a Midway-jel, a Crave-vel és a D3-mal, így hamarosan vadi új, rajzfilmeken alapuló akciójátékok készülhetnek.

Ghost Recon 3 demó a héten

A ghostrecon.net munkatársai szerezték a nagy hírt, miszerint a héten már meg fog jelenni a Ghost Recon: Advanced Warfighter játszható demója.

WWII Battle Tanks: A T-34-es a Tigris ellen

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger néven új második világháborús tankszimulátort készít a G5 Software és az IDDK. A bejelentés mellé 6 új kép is érkezett.

Mai Red Steel durvulás

A Nintendo-s arcok megint keményen kiosztották a népet! Legújabb scan szerzeményünk 12 szívbemarkolóan gyönyörű Red Steel screenshot, melyet kötelező megnézni!

Command & Conquer 3 - újabb scannelt képek

Hat újabb képet szereztünk a Command & Conquer harmadik részéből, a Tiberium Wars-ból. A scannek ezúttal a német PC Games magazinból származnak.

Unreal Tournament 2007 videóduó

A GameTrailers csapata két vadi új Unreal Tournament 2007 videót újított be a mai napon. Mindkét anyag nagyon finom, ajánljuk mindenkinek!

Uno játék Xbox 360-ra

Az Xbox Live! rendszer egy új mini szolgáltatással bővült a napokban, mely nem más, mint a népszerű Uno kártyajáték Xdobozos változata!

Újabb három videó szerverünkön!

Három trailer került fel ma szerverünkre, köztük egy a most megjelenő SiN Episodes: Emergence-ről - ezen animáció letöltése kötelező!

Xbox 360 vizeslufi háború

A Microsoft az Xbox 360 konzol Ausztráliába való importálását tegnap egy hatalmas vizeslufi háborúval ünnepelte meg a Coogee Beach-en.