Hírarchívum - 2006. április

Tony Hawk Nintendo Revolution-re

A japán Nintendo Power magazin júniusi számából tudtuk meg, hogy a Tony Hawk's Downhill Jam a PC mellett Nintendo Revolution konzolra is készül.

Ridge Racer 7 - képek és videóinterjú

A mai Ridge Racer 7 dózisunk 11 új (sajnos alacsony felbontású) képből és 1 online nézhető videóinterjúból áll, melyet erősen ajánlunk minden jövendőbeli PS3 tulajnak.

Call of Duty 2 Mod Tools

Valódi ínyencséggel kedveskedett nekünk az Infinity Ward. Reggel kiadták a Call of Duty 2 Mod Tools cuccot, mellyel saját kiegészítőket kreálhatunk a játékhoz.

Elkészült a Heroes 5

A UbiSoft tegnap éjszaka nagy boldogan bejelentette, hogy a Nival Interactive végre befejezte a Heroes of Might and Magic V fejlesztési munkálatait.

Rise & Fall: Civilizations at War - demó

A Midway egy igen kellemes meglepetéssel rukkolt elő az éjszaka. Suttyomban feldobták a netre legújabb stratégiájuknak, a Rise & Fall-nak a demóját.

Sok-sok friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshottal frissült a GK képállamánya: van itt Brothers in Arms, Ghost Recon, Field Ops, Black and White 2 és még sok más nyalánkság.

Budokai Tenkaichi 2 - Nintendo Revolution-re

Dragon Ball rajongók figyelem! A japán V-Jump magazinból tudtuk meg, hogy már készül a Budokai Tenkaichi második része méghozzá (tádádádám) Nintendo Revolution-re!

Command & Conquer 3 - HÉT OLDAL ÚJSÁG SCAN!

Megérkezett a már többször is emlegetett PC Gamer magazin scannelt változata, benne rengeteg információval és gyönyörű képekkel! Kihagyhatatlan!

Három PSP-premier

Három játékot jelentettek be a minap a Sony kézikonzoljára: PSP-re költözik például a Ratchet & Clank, valamint az Ace Combat sorozat.

Command & Conquer 3 - bejelentés és KÉP!

Az Electronic Arts a tegnapi leleplezés után úgy döntött, hogy egy hivatalos levélben erősíti meg a Command & Conquer 3 készültét. Mellékletként egy kép is jött.