Hírarchívum - 2006. április

Fekete Nintendo DS Lite?

Egy japán magazin közölt egy képet, valamint némi infót arról, készül a Nintendo DS Lite fekete színű változata - hivatalos megerősítés eleddig nem érkezett.

Nem fut az Oblivion? Segít az Oldblivion!

A hozzám hasonló sorsúak - kik gyengébb videókártyával rendelkeznek - gyakran tapasztalhatnak csúnya szaggatást Oblivion közben: végre megérkezett a megoldás!

Empire Above All bejelentés

Az Empire Above All egy stratégiai elemekkel dúsított arcade akciójáték lesz, melyben egy maroknyi elit katona száll szembe a Földet fenyegető alienekkel.

Kurayami - új játék a Killer7 készítőitől

Kurayami címmel vadi új akció-kaland hibriden dolgozik a Grasshopper. A Playstation 3 exkluzív thrillerben egy rejtélyes kastély sötét titkai után kell nyomoznunk.

Késő esti képeink

Aki esetleg afféle éjjeli bagolyként még mindig a gép előtt ül, tekintse meg most feltöltött képeinket, olyan játékokhoz, mint pl. a Test Drive Unlimited!

E3 2006: Vivendi névváltás és line-up

A Vivendi Universal Games elhagyta nevének második kétharmadát, így szimplán csak Vivendinek kell szólítanunk őket - ezzel egyetemben kikerült a cég E3-as line-upja is.

The Legend of Spyro - Egy új kezdet

Spyro újra visszatér, hogy utánanézzen származásának, s kiderítse, hogy mi a végzete - galád rosszfiúk, rettegjetek! Persze nem lesz egyszerű dolga...

Több, mint 10 animációt tölthettek le tőlünk!

Sokan kérdeztétek, hogy miért nem töltünk fel lokálba minden videót? Nos, kapva az ötleten összegyűjtöttük az utóbbi idők animációit és feltöltöttük őket szerverünkre.

Xbox 360-ra is lesz Battlestations: Midway

Az Eidos jelentette, hogy a Mithis-ből alakult budapesti Most Wanted Entertrainment már Xbox 360-ra is fejleszti a Battlestations: Midway-t.

GTA rajongó a világ legfiatalabb autótolvaja

Imádja a GTA-t és az összes versenyautós játékot az a mindössze 8 éves gyerek, aki ellopta tanára furgonját az iskola elől. A fiút a Rekordok Könyvében is jegyzik majd.