Hírarchívum - 2006. április

Dead or Alive movie trailer

Megérkezett az első rövid kis bemutató a Constantin Films kezei között készülő Dead or Alive mozi adaptációjából. Nézzétek meg!

Super Monkey Ball Revolutionre

A más Nintendo és Sony platformról már esetleg ismerős Super Monkey Ball legközelebb a "Forradalom" gépen hódít Banana Blitz alcímmel.

Nextgen GTA 2007 végén

A Rockstar egyik fejlesztője az Official Playstation Magazine munkatársainak elmondta, hogy a következő, immáron PS3 exkluzív GTA legkorábban csak 2007 Karácsonyára várható.

E3 2006: Exkluzív demók Xbox Live-ra

A Microsoft megint keményen belehúzott. Most azt sikerült elintézniük, hogy az E3-on bemutatott demók egy része már a kiállítás alatt letölthető legyen Xbox Live-ról.

Nem lesz Oblivion PS3-ra és PSP-re

Számos nem hivatalos forrásból értesültünk arról, hogy az Oblivion esetleg PS3-ra és PSP-re is elkészülne - a tervek szerint idén novemberben.

Co-Op mód az új Battlefield 2 peccsben!

Megtudtuk az első infókat a legközelebbi BF2-javítást illetően: az 1.3-as patch egy-két új fícsör mellett természetesen egy raklapnyi hibát is javít majd.

Honlapnézőben jártunk

Az éjszaka három új játéknak is elkészült a hivatalos honlapja, így reggelre portálra lelt a Star Trek Legacy, a Brothers in Arms 3 és a Madden NFL 07 is.

A PS3 nyitójátékai - hivatalos forrásból

Kilenc játékról már tudunk, melyek minden bizonnyal a novemberben debütáló PS3 nyitógammái közé fognak tartozni. A teljes listáért erre tessék...

Elkészült az első Black & White 2 addon

Az EA és a Lionhead Studios közösen jelentette be, hogy aranylemezre került isten-szimulátoruk második részének első kiegészítése.

Júniusban érkezik a Glory of the Roman Empire

A Glory of the Roman Empire körülbelül Caesar-módra kell majd kormányoznunk a latin birodalmat - végre már a megjelenési dátumról is tudunk.