Hírarchívum - 2006. április

Wild Earth demó

A Wild Earth demó az afrikai szafarik érintetlen vadvilágát tárja elénk, melyet ebben a játékban puska nélkül, csak egy fényképezőgéppel élvezhetünk.

A legújabb Project Offset videó! - Videók lokálban

Az utóbbi trailer-áradat kellős közepette összeszedtük a legfrissebb látnivalókat, s felnyomtuk őket szerverünkre - tessék-lássék!

Soccer Fury bejelentés

Az NCSoft és a Digital Legends Entertrainment kooperációjában készül a Soccer Fury, mely egy vagány stílusú, kizárólag neten tolható focijáték lesz.

Profi hajószimulátor készülőben

A Lighthouse Interactive műhelyében Ship Simulator 2006 címmel egy vadi új, professzionális hajószimulátor van készülőben.

PSP Firmware frissítés - Flash támogatással

A Sony bejelentette, hogy hamarosan frissíthető lesz a kézikonzol firmaware-je 2.7-es rajtszámra - most már támogatott a Flash is!

Eredeti szinkronhangok az X-men 3-ban!

Most érkezett a hír, miszerint a film alapján készülő új X-men játékhoz, a movieban szereplő színészek kölcsönzik hangjukat.

Első helyen nyitott a Silent Hill movie

A rossz kritika ellenére a dobogó legfelső helyén nyitott a Silent Hill (A Halott Város) nagyképernyős adaptációja az amerikai mozikban.

ATV Offroad Fury 4 készülőben

Folytatódik a Climax sárdagasztós offroad játéka, az ATV Offroad Fury. A negyedik részben 6 kontinens 72 legkeményebb pályáján gyilkolhatjuk gépünket.

A Sims 2 lenyomta az Oblivion-t

Az NDP jóvoltából megérkezett a legfrissebb játékeladási toplista, melyben a Sims 2: Family Fun olyan nagyokat szorított hátra, mint az Oblivion, az Age 3 vagy a WoW.

Bemutatkozik a Virtua Tennis 3

A Sega már fejleszti a Virtua Tennis sorozat harmadik epizódját, mely ezúttal má csak és kizárólag nextgen konzolokra fog megjelenni.