Hírarchívum - 2006. május

Extrák a Halo 2 PC-s verziójában

A Bungie ma tette közzé a nagy hírt, hogy több, az Xbox-os kiadásban nem szerepelt extrát terveznek a Halo 2 Windows Vistára írt verziójába.

Az eBay-re hajt a Microsoft

Az Internet legnagyobb és legkeresetteb aukciós bevásárlóportálja, az eBay hamarosan a Microsoft kezébe kerülhet - írja a The New York Post.

Playstation óra, pulcsi és egyéb a Sony-tól

A Sony a Playstation márkanév alatt rengeteg új terméket kíván bevezetni Japánban, melyek közt nem csak kiegészítők, de exkluzív cuccok is lesznek.

2008-ra csúszott a Halo: The Movie

Az IMDB értesülései szerint a tervezettnél 1 évvel később, csak 2008-ban kerülhet a mozikba Peter Jackson legújabb alkotása, a Halo: The Movie.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent jelentkezünk megszokott heti előrejelzésünkkel, melyből megtudhatjátok ezúttal többek között, hogy a héten érkezik a negyedik Hitman-epizód.

Friss képek a galériában!

Összeszedtük a hétvége legütősebb képeit: a felhozatalban találtok friss Battlefield 2: Armored Fury, Lego Star Wars 2, Test Drive Unlimited és World in Conflict shotokat is!

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

No Brakes: X Racing - Autóverseny a javából!

Újabb árkád autóverseny van készülőben, mely a No Brakes: X Racing címet viseli: a fejlesztők a játék kinézetére a legbüszkébbek, ennek ellenére a gamma bűnronda.

50 Wii-webcímet regisztráltak az elmúlt napokban

Körülbelül ötven darab domaint regisztráltak az utóbbi időben, melyek mindegyike a Wiihez kapcsolódik, s egyelőre a Nintendo.com-ra vannak átirányítva.

Half-Life 2 készül Xbox 360-ra?

Két külföldi internetes játékterjesztő oldalon szinte egyszerre tűnt fel azon érdekesség, miszerint X360-ra is megjelenik jövőre a Half-Life 2 durvított változata.