Hírarchívum - 2006. május

Névváltozáson esett át az Infinium Labs

A Vivendi Games után az Infinium Labs is megváltoztatta nevét - az új név nagyon "találó", legalább segít abban, hogy ne felejtsük el az évek óta készülő Phantomot.

Javulni szeretne a Hitman: Blood Money is

Vadonat új patch érkezett a negyedik Hitman-epizódhoz is: természetesen az 1.1-es verziószámot viselő csomagot a szerverünkről kaphatjátok le gyorsan!

Myst készül PSP-re - Hivatalos bejelentés!

Végre hivatalosan is megerősítette a PSP-s Myst készültét a Midway. A június közepén megjelenő játék minden bizonnyal sok fejtörést okoz majd a kézikonzol-tulajoknak.

Tomb Raider: Legend - 1.2-es javítás lokálban

A legújabb Tomb Raider-epizód már a második peccsel gazdagodik: a javítás újabb problémákat old meg, így érdemes letölteni a gördülékeny játékmenet érdekében.

Jagged Farm - Világháború? Disznóság!

A GameFactory munkatársainak bejelentése alapján számolhatunk be Nektek a Jagged Farm készültéről, mely látszólag sok hasonlóságot mutat a S.W.I.N.E.-al.

Új Neverwinter Nights-kiegészítés jelent meg!

Afféle "bónusz-küldetéslemez" vásárolható meg mindenidők legnagyobb szerepjátékához, a Neverwinter Nights-hoz. Az adalék kizárólag a BioWare weboldalán érhető el.

Hero Online - MMORPG az ázsiai mítoszok után

Újabb MMORPG készül egy nem túl ismert fejlesztő csapat műhelyében: az online játszható szerepjáték számos ázsiai ősmítoszt alapul véve kínál kalandokat számunkra.

Aranyon a Rise & Fall

A remekbe szabott stratégia, az ókorban játszódó Rise & Fall: Civilizations at War végre elkészült, s aranylemezre került - a megjelenés június 12-én esedékes.

Hitman: Blood Money demó patch

Egy nyolc megabájtos javítás került fel szerverünkre, mely egy-két apróságot hivatott javítani a hét elején megjelent demóban. A letöltésért erre parancsoljatok...

Infók a Dark Messiah többjátékos módjáról

Megérkeztek az első pontos információk a Dark Messiah of Might and Magic multiplayer módjáról. A játék idén szeptemberben jelenik meg, addig irány a nyílt bétateszt!