Hírarchívum - 2006. május

Áprilisban érkezik a S.T.A.L.K.E.R.

Sírjunk vagy nevessünk? Mivel már sokat keseregtünk a Stalker folyamatos késése miatt, így inkább örüljünk a "végleges" megjelenési dátum kitűzésének.

Mégsem jobb a Guild Wars a WoW-nál? - TOP 10

Hatalmas változások nem történtek legfrissebb toplistánkon, sőt! A dobogós helyezettek dobogón maradtak, szimplán pozíciójuk változott meg kissé.

Jövő héten érkezik az új Rome-kiegészítő

A Sega bejelentette a Rome: Total War második kiegészítésének megjelenési dátumát, árával egyetemben: Nagy Sándor jövő héten a monitorainkon!

Ingyenes multiplayer a SiN-hez

Érdekes információk érkeztek a Sin Episodes első részének frissítéséről, illetve a folytatásról is kiszivárgott némi infomárció a Ritual Entertainment munkatársainak jóvoltából.

50 ezer forint lesz a Nintendo Wii

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak! A Nintendo ma egy hivatalos levélben értesített minket, hogy a Wii konzol ára valóban 250 dollár lesz.

Half-Life 2: Episode Three bejelentés

A Valve és az Electronic Arts a mai napon bejelentette, hogy már tervezik az új Half-Life 2 trilógia befejező epizódját, az Episode Three-t.

Bemutatkozik az Everlight

A The Games Company legújabb kalandjátékában Melvin, a fiatal iskolás álmaiba csöppenhetünk bele egy hosszú és varázslatokkal teli kaland erejéig.

Final Fantasy versus XIII képek

Mint tudjátok, nem szoktunk egy pár képnek hírt szentelni, de volt már rá példa, hogy egy olyan kiemelkedő alkotás érkezett, amit vétek lett volna kihagyni!

IP telefon a Wii kontrollerben?

A Nintendo a meglepetések mestere. A Wii távkapcsoló kontrollerje már többször padlóra küldött minket és úgy néz ki, még mindig tud újat mutatni a világnak!

Megjelent az ATi Catalyst 6.5

A Radeon grafikus kártyák gyártója, az ATi ma kiadta a Catalyst nevű driver- és programcsomag legfrissebb, 6.5-ös verzióját. Na bökj ide!