Hírarchívum - 2006. május

Wild Summer képek és infók

Az OnGames ma fellőtte a netre az idei E3-on is bemutatott Wild Summer első screenshotjait és publikus infóit. Tessék kattintani és élvezni a nyarat!

Lost videójáték az UbiSoft-tól

Az UbiSoft megállapodott a Touchstone Television-nel és az ABC-vel, így ők szállíthatják a népszerű filmsorozat alapján készült videójátékot.

Egy hónap múlva jön a Nintendo DS Lite

A Nintendo Europe remek hírrel indította a napot! Bejelentették, hogy a Japánban már egy ideje kapható új Nintendo DS Lite Európába június 23-án érkezik.

E3 2006: Öt új, kései E3-trailer!

A videóáradat csak nem akar alább hagyni: újabb öt trailer került fel szerverünkre - az animációk tárgyaként szerepelő játékok csak PC-re fognak megjelenni!

Nemzetközi díjat nyert a magyar Java-játék

Egy San Fransiscóban megrendezett versenyen, a Solware Kft. 3D Biliárd nevű programja újabb díjat nyert a 2005-ös CeBIT-en bezsebelt kitüntetés mellé.

Újratervezték a PC DVD-k dobozát

Tegyük fel, hogy egy teljesen nem hozzáértő vásárló belép egy szoftverboltba játékot vásárolni kisfiának. Mi alapján fog választani? Nos, minden a csomagolás kinézetén múlik!

Végleges Half-Life 2: Episode 1 megjelenési dátum

A héten számoltam be Nektek a legutóbbi Steam-frissítésről: nosza, a címben említett kiegészítés pontos megjelenési dátuma mostanra már ismeretessé is vált.

E3 2006: Újabb nyolc videót tölthettek le!

Még mindig nem ért véget az idei E3 videódömpingje: újabb nyolc trailert töltöttünk fel a délután folyamán szerverünkre, hogy megtekinthessétek őket egy gyors letöltés után!

Vadonatúj screenshotok a galériánkban!

Sok-sok friss képet töltöttünk fel szerverünkre, melyek a közelmúltban jelentek meg: érkeztek Anno 1701, GTR 2, Haze, Mass Effect és X-men 3 shotok is többek között.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.