Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.

Bestseller lett a Heroes of Might & Magic V

A Nival Interactive ma nagy büszkén tudatta velünk, hogy az alig néhány napja kapható Heroes of Might & Magic V máris megdöntött minden eladási rekordot.

Elkészült a Half-Life 2: Episode One

Újabb remek hírt van szerencsém bejelenteni nektek, kedves olvasók! A mai napon végre elkészült az új Half-Life 2 trilógia első epizódja.

Dark Messiah of Might & Magic bétateszt!

Ashan varázslatos világa kitárja kapuit a kalandorok előtt! Mától lehet regisztrálni a Dark Messiah of Might & Magic nyilvános bétatesztjére! Ne hagyd ki!

A CDV is felhagyott a Starforce védelemmel

Az UbiSoft után a CDV kiadó is szakított az eddig használt, sokak által kritizált Starforce másolásvédelmi technikával és idén nyártól már egy új eljárást fog alkalmazni.

Ghost Recon: Advanced Warfighter patch

Puha Ubiék ma fellőtték a netre a legutóbbi Ghost Recon játék első javítócsomagját. Az 1.10-es tapasz mérete 30 mega és sok gondra orvosságot jelent.

Megérkezett a Rush for Berlin multiplayer demója

Harcra fel, katonák! Ígéretünkhöz tartva magunkat, este 6 lévén most prezentálni tudjuk felétek a magyar Stormregion legújabb remekművének többjátékos demóját!

Nightfall lesz a harmadik Guild Wars-addon alcíme

Az idei E3-on prezentálták zárt ajtók mögött a harmadik készülő Guild Wars-kiterjesztést, mely minden bizonnyal a Nightfall alcímet fogja viselni.

Holnap jelenik meg a BloodRayne DVD-n!

Ha tíz embert megkérdeznék, hogy szerinte milyenre sikerült Uwe Boll BloodRayne-filmje, többen válaszolnák azt, hogy akkortájt jó messze elkerülték a multiplexeket.

Angliai multiplatform eladási statisztikák

Megérkezett azon toplista, mely a múlt héten legkeresettebb játékok listáját prezentálja - egyenesen Angliából. Győztesünk a 2006 FIFA World Cup!