Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: Megjelent a Just Cause demója

Nem véletlen, hogy az Eidos pont mára időzítette a Just Cause demóját, hiszen a cucc a Games Convention-ön is játszható - de mostmár az otthon maradtaknak is!

GC 2006: Az első csajfotók

A sok játék közt hirtelen elfelejtkeztünk a csajfotókról, melyet most egy kisebb adagban be is pótolnék nektek. Nem sok, de a következő kör már kövérebb lesz!

GC 2006: Star Wars next-gen cím készül

A LucasArts bejelentette, hogy egyezséget kötött a Free Radical Designnal egy next-gen konzolos játék fejlesztésének ügyében - további infók később várhatóak.

Tölthető a Perimeter kiegészítésének demója

Megérkezett a Perimeter első kiegészítésének, az Emperor's Testament-nek kipróbálható verziója, melyben egy-egy szingli- és multipályát próbálhattok ki.

GC 2006: 7 db új Valve videó!

A Valve egy rakat új videót adott át nekünk, hogy bemutathassák nektek, hogy állnak a Half-Life 2: Episode 2, Team Fortress 2 és a Portal fejlesztésével.

GC 2006: Tizenegy trailer Lipcséből

Bully, Rayman, Elebits, NHL 2k7, Dark Messiah, Call of Duty 3, UT 2007, Lost Planet és Silent Hill Origins. Ez mind-mind Game Convention videó!

GC 2006: Desperados 2 Conspiracy bejelentés

Conspiracy alcímmel kiegészítőlemez készül a Desperados 2-höz, tudtuk meg ma az Atari és a Spellbound Studios közös bejelentéséből.

GC 2006: Playstation 3 testközelből

Az idei Games Convention-ön végre lehetőségünk nyílt, hogy testközelből szemügyre vegyük a Sony nextgen konzolját és bizony nagyon meg vagyunk vele elégedve.

GC 2006: Még egy C&C3 videó lokálban

Ha másért nem is, akkor a Command & Conquer 3-ért érdemes volt kiutazni Lipcsébe, ugyanis szó szerint dőlnek belőle a friss infók és videók.

GC 2006: Metal Gear Solid Portable Ops trailer

A Konami ma újabb videót prezentált a sajtónak a méltán híres Metal Gear Solid Portable Ops epizódjából, melyet most ti is megnézhettek!